Glutenfri brownies

Categories Baking, Glutenfri, Kaker, Oppskrifter

Reklame | Egen nettbutikk


En glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Denne er saftig og god. Og kan ikke kjennes på smaken at denne er glutenfri.
Serveres gjerne med vaniljeis og jordbær. Det syns i hvert fall vi er godt.

Har du lyst på min bakebok? Der finner du masse gode oppskrifter på kaker, gjærbakst, kjeks osv. Du får bestilt den i nettbutikken vår. Gå inn her: http://www.tomsmatprat.no


Du trenger

500 g smør
100 gram glutenfri sjokolade
8 egg
700 g sukker
200 g fin kakemiks, glutenfri
2 dl kakao

4 ts vaniljesukker

Slik gjør du

Smelt smør og sjokolade i en kjele og la det avkjøles litt.

Pisk egg og sukker til eggedosis i en bakebolle.

Sikt kakemiks blandet med kakao og vaniljesukker over i eggedosisen og vend forsiktig inn.

Bland i avkjølt, smeltet smør og hell røren i en bakepapirkledd langpanne.

Stek brownies på nederste rille på 175 grader i ca. 40 minutter. Kaken skal være litt rå i midten.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *