Reklame | Egen nettbutikk
En glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Denne er saftig og god. Og kan ikke kjennes på smaken at denne er glutenfri.
Serveres gjerne med vaniljeis og jordbær. Det syns i hvert fall vi er godt.
Har du lyst på min bakebok? Der finner du masse gode oppskrifter på kaker, gjærbakst, kjeks osv. Du får bestilt den i nettbutikken vår. Gå inn her: http://www.tomsmatprat.no
Du trenger
4 ts vaniljesukker
Slik gjør du
Smelt smør og sjokolade i en kjele og la det avkjøles litt.
Pisk egg og sukker til eggedosis i en bakebolle.
Sikt kakemiks blandet med kakao og vaniljesukker over i eggedosisen og vend forsiktig inn.
Bland i avkjølt, smeltet smør og hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
Stek brownies på nederste rille på 175 grader i ca. 40 minutter. Kaken skal være litt rå i midten.