Sprengte poteter med mozzarella og basilikum

Categories Grønnsaker, Middagstilbehør, Oppskrifter, Vegetar

Disse potetene er et nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan også ha på litt sprøstekt bacon og servere de som en egen liten tapasrett. Du kan også bruke litt andre krydder/grønnsaker som hvitløk, chili, gressløk etc

Du trenger:

  • Små poteter
  • Krydder
  • Mozzarella
  • Frisk basilikum

Slik gjør du det:

Kok først potetene. Ha potetene så på et stekebrett med bakepapir. Disse småpotetene var litt store, så jeg dele de i to.

Kryst potetene med en gaffel

Krydre med salt og pepper. (eller annet krydder etter ønske)

Kutt opp litt mozzarella, og hakk opp litt frisk basilikum. Ha det så oppå potetene.

Stekes på 220 grader i ca. 15 minutter, eller til du har ønsket farge på osten.

8 kommentarer

8 thoughts on “Sprengte poteter med mozzarella og basilikum

  1. Lagde dem igår som tilbehør til entrecote og dem hva kjempegode. 🙂 Takk for godt tips..-)

  2. du har lagt ut oppskrift på noe lignede før og de var veldig gode så denne oppskriften skal jeg prøve også, jeg er ei som har vøksi opp i potit rike Hedemarken og elsker poteter så her blir det sprengte poteter som er dialekt mi🤣🤣👍🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *