Sprengte poteter med mozzarella og basilikum
Categories Grønnsaker, Middagstilbehør, Oppskrifter, VegetarDisse potetene er et nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan også ha på litt sprøstekt bacon og servere de som en egen liten tapasrett. Du kan også bruke litt andre krydder/grønnsaker som hvitløk, chili, gressløk etc
Du trenger:
- Små poteter
- Krydder
- Mozzarella
- Frisk basilikum
Slik gjør du det:
Kok først potetene. Ha potetene så på et stekebrett med bakepapir. Disse småpotetene var litt store, så jeg dele de i to.
Kryst potetene med en gaffel
Krydre med salt og pepper. (eller annet krydder etter ønske)
Kutt opp litt mozzarella, og hakk opp litt frisk basilikum. Ha det så oppå potetene.
Stekes på 220 grader i ca. 15 minutter, eller til du har ønsket farge på osten.
8 kommentarer
åååh dette så godt ut. må prøve
Skal virkelig prøve dette!
Godt også med en god parmesan.
Er som regel det vi bruker😊
jaa, det må jeg også prøve, ser nydelig ut🤩
Du er jamen oppfinnsom , min venn 😊👍
Lagde dem igår som tilbehør til entrecote og dem hva kjempegode. 🙂 Takk for godt tips..-)
du har lagt ut oppskrift på noe lignede før og de var veldig gode så denne oppskriften skal jeg prøve også, jeg er ei som har vøksi opp i potit rike Hedemarken og elsker poteter så her blir det sprengte poteter som er dialekt mi🤣🤣👍🏻