Reklame | Egen nettbutikk
Stekt torsk, løk, smelter smør og kokte poteter. Det er alt som skal til for å få en nydelig fiskemiddag. Du kan også bruke andre fiskesorter om du ønsker, eller annet tilbehør. 2 fiskestykker steker jeg uten hvetemel. Må ha en porsjon glutenfri også.
Du trenger
(til 4 personer)
800 gram torsk i porsjonsstykker
2 dl hvetemel
1-2 ts salt
2 ts Toms matprat krydder «Ut mot havet»
Smør/margarin til steking
2 løk
Poteter til 4 personer
Smeltet smør med litt gressløk i
Slik gjør du
Sett potet på kok
Kutt opp løken og brun den i en panne med smør på medium varme. Dette tar litt tid om du vil ha god løk
Så steker jeg de to stykkene med fisk som skal være glutenfri. (Hvetefri) Bruker samme stekepanne med fett fra løken. Gir mye god smak
De andre stykkene vender jeg i hvetemel og krydder. Så steker jeg de i samme panne. 3-4 minutter på hver side. Jeg strør på litt ekstra av vårt eget krydder, for det er bare så godt.
Smelt smør og tilsett litt gressløk. Litt sitronsaft gjør også susen
Legg løken oppå fisken ved servering
I nettbutikken vår finner du vår egen krydderserie pluss mye annet spennende. Gå inn her:http://www.tomsmatprat.no