Det er ikke ofte vi har risengrynsgrøt til middag, men i dag fikk ungene viljen sin. Så det er ikke noe å lage oppskrift på bloggen for.
Men det jeg vil diskutere med dere, er flat eller dyp tallerken(skål)
Allerede lenge før middag, starter diskusjonen her hjemme. Og under hele middagen nesten. For jeg har alltid flat tallerken til grøt. Og de andre bruker dyp. Det hjalp jo ikke på diskusjonen at guttungen også bruker flat. Og var ivrig med i diskusjonen for flat tallerken.
Er bare nordlendinger som bruker flat tallerken, mener jentungen. For vi er ikke normale. Har du hørt sånt tull😂
Er det rart det er krig i verden lurer jeg på
Altså, det blir nesten en opphetet diskusjon😂Jentungen tar helt av. Da får jeg høre hvor rar jeg er.
Fordelen med å bruke flat er:
Grøten blir fortere kald, så du ikke brenner deg
Trenger kun et lag med sukker og kanel
Mange som spiser av dyp tallerken, spiser jo lagvis nedover. Så da må de ha på nytt sukker og kanel.
Så hva er best syns du?
Flere lag med sukker og kanel er jo hele stasen 😂😂😂
Dyp tallerk. Skal være flere lag med sukker og kanel
Enig med Tom😊 Flat tallerken til alle i familien her😊😊 Vi er Rogalendinger😁
😅 Så lenge man får maten i seg…. Men av en eller annen grunn alltid brukt dyp tallerken.
Flat tallerken alltid til grøt
Flat tallerken til grønt😁👌🏻 Fortere kald, holder med en runde kanel og sukker, smør smelter og renner utover og ikke ned i det første hullet ☺️
Ja, akkurat😋
så sant ❤️
Nordlending her, og vokste opp med flat tallerken😄 Men i voksen alder foretrekker jeg dyp tallerken, selv om jeg fortsatt bor nordaførr🤣
Det har jeg aldri tenkt over, oppvokst med lørdagsgrøt i dype skåler. Men flate tallerkener må jo være genialt ja, slippe å strø flere lag etterhvert som man spiser og fortere kaldt. Takk for tips!
Har aldri tenkt over det 🤔 spiste alltid med dyp tallerken. Skal prøve flat neste gang 😉
Dyp tallerken liker varm grøt. Liker ikke kald grøt.
Nå tåler jeg egentlig ikke grøt så jeg spiser litt på en asjett men i vår familie er det dyp tallerken som gjelder.
Samme diskusjon når noen kommer inn i vår familie😆Selvsagt flat tallerken. Hilsen Østlandet.
Dyp tallerken, men kun ett lag med kanel og sukker. Smør i tallerken før grøt.
Har alltid spist grøt fra flat tallerken hos oss. Og bare ett lag med sukker og kanel. Ikke sunt med mye sukker heller 😆. Hilsen en Sunnmøring
Flat tallerken i 77 år! Fra Tromsø. (Men er høflig dersom den blir server i dyp 🙂 )
Flat tallerken. Fra Finnmark
Grøt må serveres på flat tallerken😊Hilsen grøtglad romeriking😄
Vi bruker flat tallerken 👌 Bor i Bergen