Ett år siden vi var på korona-party

Categories Blogg

For ett år siden i går, var vi på korona-party. Ja, det betyr ikke at vi bare drakk Corona på fest.

For en gangs skyld tok vi oss råd til å dra ut. Vi skulle på konsert med Tim Scott McConnell🎼

Det var en fantastisk konsert av en dyktig musiker. Etter konserten dro vi på en lokal pub. En kjempefin kveld hadde vi. God musikk, god drikke og masse glade mennesker.

Dagene etterpå var ikke så morsomme. Vi hadde berget oss gjennom hele pandemien uten å få korona. Alle rundt oss hadde hatt det. Noen to ganger.

Vi måtte altså ut på byen for å bli smittet. Og vi var langt fra de eneste. Flere vi satt sammen med den kvelden. Og noen de satt sammen med igjen, fikk korona den kvelden.

Det var langt fra gøy, vi lå rett ut begge to. Jeg klarte ikke blogge engang, men det gjorde Cian. Bikkja skrev innlegg imens vi lå sjuk. Han er ganske dyktig sånn sett. Har du lyst å lese det innlegget han skrev den gangen? Ja, da finner du det HER

Nå virker korona så fjernt. Det er jo liksom ikke så lenge siden den herjet verden. I noen butikker ser man ennå håndsprit. Flere butikker har fortsatt pleksiglass foran kassa, ja ganske mange faktisk. Man ser korona streker og fotavtrykk på gulvene flere plasser. På legekontor, flyplasser, butikker og apotek. En påmindelse på hva vi sto ovenfor den gangen. Nå hopper jeg gledelig over de. Tar gjerne tåa over strekene…ingen bryr seg!

Innimellom ser jeg fortsatt noen med munnbind. Jeg fant en eske med munnbind bak i bilen her om dagen. Bilen har stått på låven i 1.5 år. Så ikke rart den lå der ennå. Vi har jo ikke vært inne i den.

Jeg er glad den tiden er over, selv om man vet at vi fort kan være tilbake.

Mange fikk sjansen til å bli bedre kjent med sine familier under korona. Da de ble tvinge til å holde seg hjemme. Det var vel hyggelig for de fleste håper jeg.

Møter på teams ble den nye normen, og er fortsatt det den dag i dag. Så genialt da.

Det jeg merker veldig stor forskjell på etter korona, er trafikken. Folk kjører som svin! Mye verre en før korona. Har alle det så travelt? Jeg holder meg sjelden mer en 5 km/t over fartsgrensen, og uansett blir det kø bak meg. Merker det veldig godt mellom Lunde og Grenland. Og de styggeste forbikjøringer ser man ganske så ofte. Er folk så lite glad i livet sitt etter korona? Kanskje de ikke likte å bli bedre kjent med familiene sine😂

Hvor mange serier har ikke blitt sett under korona. Man såg jo på alt som var. Ja, vi så hele GOT også. Angrer ikke på det da.

Nei, vi får være glad den tiden er forbi. Er nok best å holde seg frisk. For man må være rik for å være syk i Norge.

Hvordan var din tid under korona, og ble du smittet av dritten?

2 kommentarer

2 thoughts on “Ett år siden vi var på korona-party

  1. Min tid under korona var kanskje litt kjedeligere enn vanlig. Nå var vi heldige at mannen min slapp å bli permittert fra jobb. Det gikk så det suste med firmaet han jobber.

    Savnet jo å trene som jeg gjorde, men måtte ta meg skikkelig i nakkeskinnet for å holde meg motivert. Så det ble hjemmetrening på stuegulvet med vekter og strikk. Gikk fint det også 😊

    Siden det ble oppdaget lungepropper på lungene var jeg ekstra forsiktig med å bli smittet. Brukte munnbind, holdt avstand og vaksinerte meg. Fikk korona første gang i november 2021, men hadde heldigvis lett forløp.

    Det som ikke fungerte så bra var korøvelser zoom. Ikke akkurat optimalt å ha det. “Du må mute dæ” ble det nye begrepet for vi som deltok på zoomøvelsne. Vi fikk ikke noe særlig ut av disse korøvelsene annet enn at vi følte at vi fikk møte hverandre.

    Vi lærte da noe også ut av koronaen at zoom er et bra digitalt verktøy for å holde effektive styremøter og andre møter når folk ikke kan møtes fysisk.

    Ønsker deg en superfin mandags ettermiddag, og ei kjempefin og god uke ❤😊

    Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *