En hilsen fra Cian🦮

Categories Blogg

 

               Hei alle sammen, Cian her. 

Jeg har igjen fått lov til å skrive på bloggen til pappa. For jeg har noe å fortelle dere, men først vil jeg fortelle om noe annet som har skjedd.

I går var vi hos dyrlegen. Jeg hadde kjempevondt i øret.

Da lot mamma og pappa meg være igjen der. Jeg skulle få sove litt, sa de. Ja, ja tenkte jeg. Alltid godt med en liten strekk, men likte ikke at de dro fra meg.

I mens jeg sov der, så har doktorlegen holdt på inni ørene mine. Den svin dyre legen som pappa sier. Hun var faktisk veldig koselig da. Og kom fra samme plass som pappa i Finnmark, men de kjente hverandre ikke.

Jeg sov ikke så lenge der, og etter to timer var jeg på vei hjem igjen. Da var mamma og pappa i skikkelig unåde.

Tenkt at de dro fra meg. Tok bare et par timer, så var de tilgitt da. Først lå jeg et par timer med ryggen mot de. Må jo vise hvor misfornøyd jeg var, med STORE bokstaver.

Men det har skjedd noe veldig rart. Og jeg er litt forvirret og skjønner ikke helt hva som foregår. Jeg kan ikke høre noe som helst. Og det var veldig stressende for meg. I dag er dag to uten at jeg hører noe. Jeg hører ikke hva mamma og pappa sier til meg, så de må bruke kroppsspråk, så jeg forstår. Jeg hører om de plystrer eller når mamma prøvde å prate så lyst hun kunne. Ble litt mer skrik syns jeg da.

Mamma har snakket med legen, og de er på saken. Det kan være veldig hovent i ørene etter de holdt på inni der i går. Det kan også være en reaksjon på kortison eller lignende. Legen skulle kontakte produsenten for å høre. Ja, hun er heldig som kan høre.

Jeg har fått ørebetennelse med bakteriegreier. Fikk ikke helt med meg hva legen sa, skjønner du. Jeg ville jo bare vekk derfra. Jeg er jo kronisk plaget med ørene og annen allergi, men dette var noe nytt.

Heldigvis tar mamma og pappa godt vare på meg. Så får vi bare håpe at jeg får hørselen tilbake snart. Var litt rart å gå tur i dag, uten å høre noen ting. Jeg så en hund som bjeffet, men hørte den ikke. Litt deilig også da. Slapp bråket fra folk og biler i sentrum. Hørte ikke maset fra mamma heller. «Tiss på det og gå videre» bruker hun å si når jeg er treg.

Så da krysser vi fingrene for at dette ordner seg, ikke sant dere?

Det har vært en del snakk om årets julekalender. Og hvem/hva/hvor. Og mange ønsket at jeg skulle lage den, som jeg gjorde i fjor. Da var jeg på leting etter pappas julegenser i 24 dager. Opplevde masse spennende på veien. Pappa har fortalt meg at jeg skal få lage årets julekalender også. Så hadde jeg noe å finne på. Fra 1.desember overtar jeg bloggen i hele 24 dager. Jeg gleder meg veldig til det, bare håper at jeg hører noe da.

Så da er det bare å vente i spenning på hva jeg skal gjøre i år. Jeg vet faktisk ikke sjøl helt enda heller. Vi er jo bare på 16 november jo.

Ha en strålende kveld dere🐾

13 kommentarer

13 thoughts on “En hilsen fra Cian🦮

  1. God bedring til den fine Cian.😊 det ordner seg nok! Gleder meg til julekalenderen 🌲🤩

    1. God bedring til Cian! Picasso har også vært plaget med ørebetennelse og kan skrive under på at det er ikke gratis å besøke dyrlegen!! Blir spennende den adventskalenderen;)

      1. Ja, det lille besøket kom på over 7000 kr. Heldigvis forsikring, så slapp unna med 1900,-😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *