Tomsmatprat.no flytter butikken til sentrum

Categories Blogg


Vi flytter nettbutikken til sentrum av Lunde. Vi har leid et fint lokale rett over gata for Extra. Så da blir det 40 meter til posten. Perfekt når vi skal levere sendinger. Skal kjøpe meg en liten vogn jeg kan trille over vegen.

Lokalet er midt i Lunde sentrum. Vegg i vegg med 2 Glass som er puben i Lunde.

Så fort vi får flyttet nettbutikken, og fått den opp å gå i nye lokaler. Så åpner vi også en liten fysisk butikk i ene delen. Dette som et tilbud for de som vil stikke innom. Vi må uansett være der for å pakke bestillinger. Så da kan vi ha åpent også.

I den fysiske butikken vil nok ikke tilbudet være like stort som det skal bli i nettbutikken. Men man kan fortsatt bestille i nettbutikken, å trykke hente i butikk som fraktalternativ.

Det er litt som må på plass før vi kan flytte selve nettbutikken ned. Det er allerede bestilt inn i dag. Nøkler får vi om en uke, så da er det bare å sette i gang.

Lokalet må deles i to. Der 2/3 blir til nettbutikken. Og 1/3 blir den fysiske butikken.
I første omgang er det nettbutikken som er i fokus. Så får vi ta det andre litt utover våren.

Det viktigste er at alt er oppe og går før neste kokebok kommer ut. Vi trenger absolutt mer plass enn vi har hjemme i kjelleren. Det blir litt trangt for pakkeavdelingen når så mange bøker skal pakkes på kort tid.

Så dette blir gøy😊

7 kommentarer

7 thoughts on “Tomsmatprat.no flytter butikken til sentrum

    1. Tusen takk😊De åpner igjen 1.mars. De har litt vinterstengt. Få kunder på denne tiden av året😊

  1. oi oi for en stigende dere har hatt det siste halve året, dette er helt enestående og gøy og følge deg steg for steg og håper dere lykkes 😀👍

  2. Flott. Jeg lurer på hvordan det går med tennene du ville fikse, og om pengene du fikk gjennom Sleis strekker til? En liten oppdatering?

    1. Ja, er i full gang med tenner🦷Har hatt tre timer så langt. Tatt avstøpninger, valgt farge på tenner osv. Får implantater som sitter på stifter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *