Tagliatelle med lettsaltet sideflesk

Categories Middag, Oppskrifter, pasta


Dette er en nydelig pastarett med få ingredienser. Tagliatelle, sideflesk og parmesan. Pluss litt kvernet pepper og frisk persille. Sideflesket skal stekes i tørr panne for å få ut fett fra flesket. Dette  gir en god smak til pastaen.


Du trenger

(til 2 personer)

250 gram Fersk tagliatelle

Ca. 400 gram sideflesk

30 gram parmesan

Kvernet pepper

Frisk persille

Slik gjør du

Kutt opp flesket i terninger og stek de i en tørr panne

Kok pasta etter anvisning på pakken

Ha revet parmesan i en liten bolle. Tilsett ca. 1 dl av kokevannet fra pastaen. Rør det godt sammen.

Ha ostevannet over i pannen med kjøtt. La det koke inn et par minutter.

Bland inn pasta

Dryss over fersk persille, litt parmesan og kvernet pepper 

Da er det bare å servere

2 kommentarer

2 thoughts on “Tagliatelle med lettsaltet sideflesk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *