En nydelig kyllingmiddag som gir ekstra saftige kyllingklubber med masse smak. Server med ris og salat
Du trenger
(til 4 personer)
1 kg kyllingklubber
2 dl yoghurt naturell
2 dl fløte
1 løk
1 boks hakkede tomater
2 fedd hvitløk
1 ss paprikakrydder (røkt)
1 ts peppermiks
1 ts salt
0.5 ts chiliflakes
Frisk persille
Slik gjør du
Legg kyllingen i en ildfastform
Kutt løk i strimler og finhakk hvitløk
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle
Hell blandingen i formen med kyllingklubber. Bland litt sammen.
Stek i ovn på 180 grader i 40 minutter. La stå noen minutter å hvile.
Dryss over finhakket persille
Da er det bare å servere
9 kommentarer
Skal prøves i morgen. Lure på størrelsen på formen.
Den er ca. 16•27😀
Skal kylling tines først?
Ja, jeg gjorde det. Kan fort bli veldig tynn saus når de tiner i formen
Ser og høres veldig godt ut dette. Tenkte å bytte ut klubbene med indrefilet av svin, da ikke hele familien er begeistret for kylling. Da bør vel svinet forbrunes litt i stekepanna? Bruker du forresten kremfløte eller matfløte? På lokalbutikken her hadde de kun Chili Explotion og ikke Chiliflakes. Erfaringer med Explotion? Er det mye sterkere?
Bruner det fort i panna ja😊Du kan bruke begge fløtene, går helt fint det. Explotion er nesten det samme😊
Takk for svar 🙂
Står i ovnen nå og kun 10 min igjen. Synes det ser veldig flytende ut. Fulgt oppskriften til punkt og prikke bortsett fra klubbene byttet med svin indrefilet.
Er nok mye væske i kjøttet da. For flytende skal den ikke være😊