Ovnsbakte kyllingklubber

Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Kylling, Middag, Oppskrifter

En nydelig kyllingmiddag som gir ekstra saftige kyllingklubber med masse smak. Server med ris og salat

Du trenger

(til 4 personer)

1 kg kyllingklubber

2 dl yoghurt naturell

2 dl fløte

1 løk

1 boks hakkede tomater

2 fedd hvitløk

1 ss paprikakrydder (røkt)

1 ts peppermiks

1 ts salt

0.5 ts chiliflakes

Frisk persille

Slik gjør du

Legg kyllingen i en ildfastform

Kutt løk i strimler og finhakk hvitløk

Bland sammen alle ingrediensene i en bolle

Hell blandingen i formen med kyllingklubber. Bland litt sammen.

Stek i ovn på 180 grader i 40 minutter. La stå noen minutter å hvile.

Dryss over finhakket persille

Da er det bare å servere

9 kommentarer

9 thoughts on “Ovnsbakte kyllingklubber

  1. Ser og høres veldig godt ut dette. Tenkte å bytte ut klubbene med indrefilet av svin, da ikke hele familien er begeistret for kylling. Da bør vel svinet forbrunes litt i stekepanna? Bruker du forresten kremfløte eller matfløte? På lokalbutikken her hadde de kun Chili Explotion og ikke Chiliflakes. Erfaringer med Explotion? Er det mye sterkere?

    1. Bruner det fort i panna ja😊Du kan bruke begge fløtene, går helt fint det. Explotion er nesten det samme😊

  2. Står i ovnen nå og kun 10 min igjen. Synes det ser veldig flytende ut. Fulgt oppskriften til punkt og prikke bortsett fra klubbene byttet med svin indrefilet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *