Når man har det travelt og har lyst på noe som går raskt å lage, da er denne tortelloni-middagen en grei løsning.
Ingen hokus pokus med denne retten.
Du trenger: (2 personer)
- 1 pakke tortelloni (valgfritt fyll)
- 0.5 glass pesto (coop sin pesto har litt mindre smak en f.eks de du kjøper på Kiwi)
- 2 dl fløte
- 2-3 stilker vårløk
- 0.5 paprika
- 0.5 chili
- 1 sjarlottløk
- 1 liten neve revet ost
- sprøstekt hvitløk eller løk
- Frisk basilikum
Slik gjør du:
Kok først tortelloni etter anvisning på pakken.
Kutt opp chili, løk, vårløk og paprika. Fres dette i en panne med litt smør.
Når grønnsakene har frest i panne ett minutt har du i fløte og pesto. La dette koke opp så sausen tykner.
Ha så oppi de ferdigkokte tortelloni. Bland det lett sammen, ikke rør. Ta vekk pannen fra plata.
Dryss over revet ost, litt sprøstekt hvitløk og hakket basilikum. Da er det bare å servere
0 kommentarer