Yngstejenta lagde middag i dag

Categories Blogg

I dag skulle yngstejenta til pers igjen med middag. Og vi er inni brunsaus fasen nå. Så da testet vi like godt ut Firstprice sine medisterkaker, medisterpølser og surkål. 

I dag fikk hun også med seg et par småtriks som hun ikke kunne forstå. Brunost og jordbærsyltetøy i sausen. Smakstilsetning utenom buljong/kraft, salt og pepper må hun lære. Så da tar vi litt omgangen. Rette mengde med smør, mel og vann til sausen var det hun skulle lære nå. Rart med ungdom som glemmer fra gang til gang. Da må det terpes litt. 

Men god brunsaus ble det. Og da var der bare å legge i kaker og pølser. Så fikk de trekke til potet og surkål var ferdig. 

Firstprice sviktet ikke. Syns både kaker, pølser og surkål var helt greit. Slår ikke hjemmelaget. Men det er ikke meningen at billigmat skal heller. Et flott alternativ for de som vil gjøre det enkelt. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *