Biffsnadder av entrecote med soppstuing

Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter, Storfe

Biffsnadder er retromat, men på full fart tilbake igjen. Dette er jo snaddermat da. Og skal ikke så mye til for å gjøre den litt bedre. Her har jeg også i grønnkål sammen med entrecotestrimler, løk og paprika. Servert med en nydelig soppstuing, pommesfrites og bearnaise.

Du trenger

(Jeg har her lagd til 3 personer)

Biffsnadder

2 entrecote

0.5 stk løk

0.5 stk paprika

Kvart pose med grønnkål

Krydder (salt og pepper)

Soppstuing:

8-10 Champignon

2 stilker vårløk

1.5 dl kremfløte

2-3 ss Hele tyttebær (valgfritt)

salt

pepper

Slik gjør du det

Kutt opp entrecote i strimler

Kutt opp løk og paprika i strimler

Stek kjøttet et par minutter i en varm panne. Krydre med salt og pepper.

Ha så i løk og paprika. La dette få surre sammen i 2-3 minutter

Så har du i grønnkålen, nå kan du bare slå av platen. Bland alt godt sammen.

Kutt opp champignon og vårløk.

Fres det i en varm panne med litt smør, bare et par minutter.

Tilsett fløte og la de koke inn, går kjempe fort. Krydre med salt og pepper, tilsett hele tyttebær.

Bearnaisen er fra pose. Jeg har kokt den på vann og fløte. Tilsatt grønnsaksbuljong og noen dråper tabasco.

Pommesfrites er fra frysedisken og er stekt i airfryer.

Da er det bare å servere.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *