Biffsnadder er retromat, men på full fart tilbake igjen. Dette er jo snaddermat da. Og skal ikke så mye til for å gjøre den litt bedre. Her har jeg også i grønnkål sammen med entrecotestrimler, løk og paprika. Servert med en nydelig soppstuing, pommesfrites og bearnaise.
Du trenger
(Jeg har her lagd til 3 personer)
Biffsnadder
2 entrecote
0.5 stk løk
0.5 stk paprika
Kvart pose med grønnkål
Krydder (salt og pepper)
Soppstuing:
8-10 Champignon
2 stilker vårløk
1.5 dl kremfløte
2-3 ss Hele tyttebær (valgfritt)
salt
pepper
Slik gjør du det
Kutt opp entrecote i strimler
Kutt opp løk og paprika i strimler
Stek kjøttet et par minutter i en varm panne. Krydre med salt og pepper.
Ha så i løk og paprika. La dette få surre sammen i 2-3 minutter
Så har du i grønnkålen, nå kan du bare slå av platen. Bland alt godt sammen.
Kutt opp champignon og vårløk.
Fres det i en varm panne med litt smør, bare et par minutter.
Tilsett fløte og la de koke inn, går kjempe fort. Krydre med salt og pepper, tilsett hele tyttebær.
Bearnaisen er fra pose. Jeg har kokt den på vann og fløte. Tilsatt grønnsaksbuljong og noen dråper tabasco.
Pommesfrites er fra frysedisken og er stekt i airfryer.
Da er det bare å servere.