Spiser du halvt ødelagte egg til frokost hver morgen? Sykt irriterende, jeg vet! Men det finnes en utrolig enkelt triks som gir deg perfekte egg – hver gang!
Hvem elsker ikke perfekte egg? Det finnes masse tips på nett om hvordan du nettopp koker egg, skreller egg, you name it. Jeg har imidlertid holdt meg til akkurat dette trikset – som funker like bra hver gang!
Enkelt triks til å skrelle egg:
Start alltid med å skylle det kokte egget i kaldt vann. Da er det kun en hard overflate du trenger for å skrelle egget ditt.
Knekk egget forsiktig en gang mot kjøkkenbordet eller benken, og rull deretter egget noen ganger frem og tilbake. Vips, nå er det superenkelt å fjerne det knuste eggeskallet – uten at egget får i stykker! Smart, ikke sant?
Noen hevder at egg som er mellom syv til ti dager gamle er lettest å skrelle, og at en teskje natron eller eddik i kokevannet gjør det lettere å skrelle egget.
Et annet tips for å skrelle eggene dine er å riste dem i en plastbeholder halvfullt med vann. Det skal få egget skallet til å falle lett av uten at du brenner fingrene på de kokte eggene.
Takk🌹
Mange fantasifulle ideer og meninger har jeg hørt, men tror på deg her. Fuktighet ved skall fjerning er det mest hjelp i. Jeg 71 år og nå får jeg det til; med å la eggene bli liggende i vann og skrelle under mere rennende vann. Skal gå over til din måte; tror på den rulling der👌💃
Ja jeg også har di i kaldt vann, for så å skrelle under kaldt rennende vann, funker bra. Og noen ganger ruller jeg dem 😃 Men jeg skal jammen prøve bakepulver og eddik, så får jeg prøvd det også. Takk for tips 👍🥰