Gulrotpotet
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Grønnsaker, Middagstilbehør, Oppskrifter, Tips og triks, fakta og råd, Vegetar
Gulrotpotet er et vakkert tilbehør. Og du kan også få det ganske så smakfullt. Du velger selv om du vil dampe/koke halve potet. Eller skjære de i skiver, og steke de i ovn.
Ta en kjerneutstikker og stikk ut midten på en potet. Skrell og form gulerøtter slik at de passer inn i hullene. Burde være litt trangt så du må tvinge de inn.
Dette pga av de krymper når du steker/koker de, og da faller de lett ut.
Skjær opp poteten i skiver slik du ser på mine bilder. Ha de i en ildfastform. Burde stable de litt pent. Ha over olje, krydder, hvitløk, nøtter og urter for eksempel.
Stek i ovn på 200 grader, i ca. 25-30 minutter
6 kommentarer
Jeg ler 😀 Er det et triks for å lure gulrøtter inn i ungene?
Syns det ser litt kult ut jeg da😂Har laget de mange ganger☺️
Ja, det er jo kult😀
dæven dette er noe av det gøyeste jeg har sett, kjempe ide Tom👍😀
Har prøvd det. Ble fine,morsomt.
Ja, litt gøyale de😊