Gratinerte pastaskruer med kjøttdeig og grønnsaker
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Gryter, Middag, OppskrifterEn enkel og god hverdagsmiddag. Bruk den kjøttdeigen du ønsker selv, enten om det er kylling, lam, svin eller den med grønnsaker som jeg bruker her. Jeg bruker glutenfri pasta her, men bruk den du ønsker selv.
Du trenger
(til 4 personer)
400 gram kjøttdeig
250 gram ukokt pastaskruer
1 boks hakkede tomater
0.5 stk pose lapskausblanding
revet valgfri ost (mengde etter ønske)
1 løk
Pizzakrydder
Salt
Pepper
Paprikakrydder
Chilipowder (valgfritt)
Smør til steking
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken
Stek kjøttdeig i litt smør. Tilsett løk, grønnsaker og hakkede tomater.
Smak til med krydder
Legg kjøttblandingen i en ildfastform, så pastaen.
Topp så med revet ost og pizzakrydder
Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter
8 kommentarer
Det er så fint du lager enkle gode oppskrifter som alle kan klare. Nydelig mat. Tusen takk. 👍🥰
Denne må prøves. Ser godt ut
laget den i dag ,det var kjempe godt
Så bra😀
Lettvint og veldig godt. Skal lages flere ganger 😀
Veldig bra!
Denne skal jeg prøve såg god ut og enkel.
Det ser kjempegodt ut, billig mat