Gratinerte pastaskruer med kjøttdeig og grønnsaker

Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Gryter, Middag, Oppskrifter

En enkel og god hverdagsmiddag. Bruk den kjøttdeigen du ønsker selv, enten om det er kylling, lam, svin eller den med grønnsaker som jeg bruker her. Jeg bruker glutenfri pasta her, men bruk den du ønsker selv.

Du trenger

(til 4 personer)

400 gram kjøttdeig

250 gram ukokt pastaskruer

1 boks hakkede tomater

0.5 stk pose lapskausblanding

revet valgfri ost (mengde etter ønske)

1 løk

Pizzakrydder

Salt

Pepper

Paprikakrydder

Chilipowder (valgfritt)

Smør til steking

Slik gjør du

Kok pasta etter anvisning på pakken

Stek kjøttdeig i litt smør. Tilsett løk, grønnsaker og hakkede tomater.

Smak til med krydder

Legg kjøttblandingen i en ildfastform, så pastaen.

Topp så med revet ost og pizzakrydder

Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter

8 kommentarer

8 thoughts on “Gratinerte pastaskruer med kjøttdeig og grønnsaker

  1. Det er så fint du lager enkle gode oppskrifter som alle kan klare. Nydelig mat. Tusen takk. 👍🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *