Dette er sausen for deg som elsker lakris! En søt og litt salt saus laget av lakrisbåter som kan brukes i desserter, på en god vaniljeis, på friske bær eller som smakstilsetning.
Sausen vil stivne når den blir helt kald, men da kan du varme den forsiktig opp igjen over vannbad.
Ingredienser 4 personer
1 pose lakrisbåter
1 dl vann
Slik gjør du
Ha lakrisbåter og vann i en kjele. Kok til lakrisbåtene er løst opp.
Avkjøl på benken.
Ønsker du ennå sterkere lakris smak kan du enten bruke mindre vann eller prøve å koke den litt inn. Uansett er den viktigste ingrediensen kjærlighet.
5 kommentarer
He he dette er nesten ondskapsfullt, når flyter lakrisbåtene fritt inni hode på meg 😁 Helt til jeg sannsynligvis må på butikken.
😆😆😆😆
Den skal jeg lage så fort butikken åpner tirsdag. Den ser helt nydelig ut, er nok av dem som er over middels glad i lakris. 👍😊
Ja, denne var utrolig god. Så velger du jo selv hvor tykk du vil ha den☺️
Elsker lakris ! Må prøves !