Hjemmelaget lakrissaus

Categories Dessert, Oppskrifter, sauser

Dette er sausen for deg som elsker lakris! En søt og litt salt saus laget av lakrisbåter som kan brukes i desserter, på en god vaniljeis, på friske bær eller som smakstilsetning.

Sausen vil stivne når den blir helt kald, men da kan du varme den forsiktig opp igjen over vannbad.

Ingredienser 4 personer
1 pose lakrisbåter
1 dl vann

Slik gjør du
Ha lakrisbåter og vann i en kjele. Kok til lakrisbåtene er løst opp.

Avkjøl på benken.

Ønsker du ennå sterkere lakris smak kan du enten bruke mindre vann eller prøve å koke den litt inn. Uansett er den viktigste ingrediensen kjærlighet.

5 kommentarer

5 thoughts on “Hjemmelaget lakrissaus

  1. Den skal jeg lage så fort butikken åpner tirsdag. Den ser helt nydelig ut, er nok av dem som er over middels glad i lakris. 👍😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *