Deilige hønsereder er en god frokost eller lunsj om du måtte ønske det. Det er i prinsippet bare stekte pølser og egg, men gjort om til noe mer kulere. Ser fint ut på tallerken.

Alt du trenger av ingredienser til denne retten er:

Pølser

Egg

Smeltet smør

Krydder

Hakket persille

Slik gjør du det

Finn fram et stekebrett med bakepapir

Kutt opp pølser i strimler slik du ser på bilde under her

Legg hver pølsebunke på stekebrettet, form bunkene som et rede. Flett litt om mulig.

Ha smeltet smør over redene

Ha ett egg i hvert rede

Krydre litt med salt, pepper, provencekrydder og strø over litt hakket persille

Hønseredene steker du på 200 grader i ca.15 minutter. Du må bestemme litt selv hvor godt stekt du vil ha eggene. På 15 minutter er plommene også gjennomstekt. 

Server med brød og ev. en salat

6 kommentarer

6 thoughts on “Hønserede

  1. Festlig,litt mer stilig enn egg og pølsebiter. Skal prøves til lunsj på fredag når jeg får besøk. Takk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *