Deilige hønsereder er en god frokost eller lunsj om du måtte ønske det. Det er i prinsippet bare stekte pølser og egg, men gjort om til noe mer kulere. Ser fint ut på tallerken.
Alt du trenger av ingredienser til denne retten er:
Pølser
Egg
Smeltet smør
Krydder
Hakket persille
Slik gjør du det
Finn fram et stekebrett med bakepapir
Kutt opp pølser i strimler slik du ser på bilde under her
Legg hver pølsebunke på stekebrettet, form bunkene som et rede. Flett litt om mulig.
Ha smeltet smør over redene
Ha ett egg i hvert rede
Krydre litt med salt, pepper, provencekrydder og strø over litt hakket persille
Hønseredene steker du på 200 grader i ca.15 minutter. Du må bestemme litt selv hvor godt stekt du vil ha eggene. På 15 minutter er plommene også gjennomstekt.
Server med brød og ev. en salat
6 kommentarer
Dette må jeg prøve for så veldig godt ut🥰🥰🥰
Prøvde idag, med litt grillkrydder itillegg 😇 var godt!
Festlig,litt mer stilig enn egg og pølsebiter. Skal prøves til lunsj på fredag når jeg får besøk. Takk
Takk igjen for veldig smarte og forståelige oppskrifter
Skal prøves
Dette skal prøves, ja 😁👍
dette blir nok for kraftig frokost for meg Tom, men det høres godt ut 😀👍🏻