Hva er egentlig best? Flat vs dyp

Categories Oppskrifter

I dag ble det så enkelt som grøt til middag.
Det hadde flertallet i huset lyst på, men som alltid kom diskusjonen opp.

Spiser du av flat eller dyp tallerken?

Jeg spiser av flat tallerken. Grunnen til det er at grøten blir fortere kald og du trenger ikke nytt lag med kanel og sukker. Det er sunnere og bedre for min tunge som ikke liker å brenne seg.

Da får jeg alltid beskjed av de andre rundt bordet at jeg er rar!  JEG RAR LIKSOM….har du hørt på makan.


Dette er jo et tema jeg har hatt på matsiden før. Lurer egentlig på om dette med flat tallerken er mer vanligere for de som kommer nordfra?

Hva bruker du?

Vi lager også opp dobbelt med grøt i dag, for da kan jeg bruke resten til noe annet i morgen.


Og når vi er inne på tema grøt. Har du smøret før grøten, eller på toppen som smørøyet? Og drikker du rødsaft til grøten eller melk?

Jeg bruker flat tallerken, jeg har smøret under grøten og jeg drikker rød saft til😊

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *