Julegaver fra Bakeren og kokken

Categories Blogg

Reklame | Bakeren og kokken

Bakeren og kokken har mange fine produkter. Jeg har samlet noen her. Så dette blir et innlegg med kun reklame😊
Kanskje du finner en julegave her, kanskje en gave til deg selv også. Ja, for det syns jeg du fortjener🥰

✨REKLAME✨


Dehydrator er kjekt og ha i tiden framover nå. Da det bugner av frukt, grønnsaker, sopp etc. For de som ønsker å tørke, så er dehydrator en god løsning. Og mye billigere i drift enn stekeovn. Det er litt viktig i disse strømtider.

En dehydrator lar deg tilberede din egen mat helt uten bruk av tilsetningsstoffer. Den forlenger levetiden på maten din. En dehydrator bevarer de viktigste vitaminene og enzymene. Smaken er også meget god av tørket mat.

Du kan lage mat fri for sukker, salt og tilsetningsstoffer. Eksempler på hva du kan lage i en dehydrator er: grønnsakschips, knekkebrød av grønnsaker, fruktruller, müsli, tørket sopp, kjøtt og fisk. Du kan lage wraps av grønnsaker, dyrke yoghurt og tørke urter.

Andre frukter som er gode tørket inkluderer epler, aprikoser, bananer, tranebær, fiken, kiwi, mango, papaya, pærer, ananas, jordbær og tomater.

Med Steba ED5 kan du enkelt lage sunne snacks av frukt og grønnsaker. Eller du vil kanskje lage dine egne chips eller tørke krydder. Mulighetene for denne dehydratoren er mange, og det øker også holdbarheten til maten din.

Ønsker du denne, kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Lag din egen saft med bær og frukt fra hagen din med saftkokeren fra DAY. Modellen er en moderne og videreutviklet utgave av den klassiske Tutti-Frutti saftkoker, som man ofte kan finne på bestemors kjøkken. Saftkokeren fås i to størrelser: en liten på 5 liter med en diameter på 22 cm og en høyde på 33 cm, en stor på 8 liter med en diameter på 26 cm og en høyde på 34 cm.

Saftkokeren fra DAY er laget av rustfritt stål, glass, metall og silikon og den er utstyrt med en silikonslange samt metallklips. Saftkokeren er inndelt i 3 lag og har også et glasslokk med dampehull. Dessuten tåler saftkokeren oppvaskmaskin og er kompatibel med alle komfyrtyper, inkludert induksjon.

Hvordan bruker man en saftkoker?
Når frukten eller bærene i kurven varmes opp, vil de kollapse, og saften fra dem vil trekkes ut. Saften renner gjennom hullene i kurven, og samler seg i saftkokeren. Denne er utstyrt med en slange, og gjennom denne tapper du saften over i en annen, egnet beholder. Smart ikke sant? Råsaft kan fryses for lang holdbarhet. Så bevarer du de deilige smakene gjennom vinteren.

Vi har en slik gammel saftkoker etter mormoren til kokkefruen. Og den er jo bare genial. Ønsker du en saftkoker. Da kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


I mange av mine oppskrifter, så ser dere at jeg bruker et slikt rivjern. Det jeg bruker er det gode gamle oransje. Og det er nok like gammelt som meg. Jeg husker godt det rivjernet i kjøkkenskuffen hos mamma, da jeg vokste opp. Jeg får titt og ofte spørsmål her og på bloggen om det rivjernet. Og her er det😀Dette er en nyere versjon da, men ellers helt lik.

Skal du rive eller skjære grønnsaker til matlagingen, så er rivjernet fra Westmark perfekt til oppgaven. Det er raskt og enkelt at bruke og kan både rive og snitte grønnsakene med sine tre forskjellige kniver i rustfritt stål.

Det er lett å rengjøre, og ikke minst. Du monterer det på 10 sekunder. Du setter kun inn knivbladet og sveiven. Så er du i gang😀

Jeg bruker min ganske mye. Det går så fort å raspe opp alt av grønnsaker🥕🍏🥦🧅🍠🫚🥔Kjøp en i dag du også🥰Ønsker du denne, kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Denne ønsker jeg meg😋Én maskin til alt. Kombinert trykkoker og slow cooker. All mat krever forskjellig tilberedning, noen blir best kokt under press, annen skal ha lov til å simre i lenger tid. Med Sage The Fast Slow Pro har du et vell av muligheter for å både trykkoke og slow cooke dine retter.

Den er utstyrt med Dual Sensors i både topp og bunn, som gir en mere presis temperatur og trykkontroll. Sage The Fast Slow Pro kan så meget mere enn kun trykkoke og slow cooke, du kan nemlig også dampe og sautere dine retter. En elektrisk multikoker som kan lette meget av arbeidet i din hverdag.

Har du lyst på denne? Ja, da får du kjøpt den HER

⚡️Reklame⚡️


Jeg har et slikt sett som jeg bruker ganske mye. Det er ikke akkurat dette settet, men likt. Dere ser veldig ofte i mine innlegg at jeg bruker minihakkeren og stavmikseren😀Minihakkeren bruker jeg for eksempel når jeg lager panering av glutenfritt brød, cornflakes, nachos etc. Lager også oljer og kryddersmør i den. Urtesalt lager jeg også en del av. Så den er brukenes til mye. Stavmikseren bruker jeg til de fleste av mine supper. Målekannen er er perfekt om du vil lage majones, aioli etc.

Stavmiksersettet fra Wilfa er et alt-i-én-produkt. Du får nemlig hele tre kjøkkenmaskiner i én, fordi stavmikseren leveres med minihakker og visp, og derutover også en målekanne med lokk.

Den tradisjonelle stavmikseren har en kraftig motor som er perfekt til supper, hummus og lignende, mens minihakkeren er som skapt til å hakke nøtter til hjemmelaget müsli eller å røre en deilig guacamole. Med vispen kan du enkelt lage en lett og luftig marengs eller fløteskum, og som prikken over i-en tåler alle de løse delene oppvaskmaskin. Har du lyst på dette settet? Da kan du kjøpe det HER

⚡️REKLAME⚡️


Disse mattene er så kjekke😀Kan bakes og stekes på. Da trenger du ikke bruke bakeark. Jeg ruller både boller og brød på mine. Og deigen klistrer seg aldri, slik den gjør på benken ofte.
Matten er laget av silikon, som er et non-stick elastisk materiale, som gjør det enkelt å ta ut de små kakene slik at ingenting sitter fast. Formen har mønstre, så det er lett å lage ensformige kaker. I tillegg tåler formen temperaturer så lave som -60 ° C og opp til + 230 ° C.

Produktet er produsert i Italia, som Silikomarts andre produkter, der det er strenge krav til kvalitet og utvikling. Silikonet som brukes, lever opp til matstandarder og trygghet, er helt giftfritt, luktfritt og smakløst, og er dermed det reneste formen av silikon som er tilgjengelig.

Har du lyst på en slik, da kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Er det på tide å starte ditt eget hjem, med full frihet og fullt ansvar for deg selv? Eller kjenner du noen som er på vei mot den fullvoksne verden? Da er dette 12-delers settet en ypperlig gave – til deg selv eller den modige ungdommen. Den inneholder alle grunnleggende håndredskap en kan trenge på kjøkkenet for å diske opp en god frokost og for å lage en god og lettvint middag😋 Lyst på dette settet? Da kan du kjøpe det HER

⚡️REKLAME⚡️


Jeg har et par av disse som jeg er veldig fornøyd med. Og de har holdt lenge uten skade😊Det er viktig å være litt nøye med pannene sine. Behandle de på en god måte om du vil de skal vare i mange år. Ikke jernredskaper i, ikke oppvaskmaskin, ikke stable noe oppi, aldri kaldtvann i en varm panne, ingen sterk såpe etc. etc.

Gjør hverdagen enklere takket være Jamie Oliver Quick & Easy stekepanne fra Tefal, som har et effektivt non-stick belegg. Det titanforsterkede belegget er ripebestandig, lett å rengjøre. I tillegg vil Thermo-Signal-teknologien fortelle deg når den optimale temperaturen er nådd, slik at du kan begynne å steke.

Stekepannen er ekstremt slitesterk, siden den er laget av hardanodisert aluminium, som også bidrar til å gi en jevn varmefordeling. Det ergonomiske silikonhåndtaket er behagelig i hånden og holder seg kjølig under bruk. Den robuste pannen kan brukes på alle komfyrtyper, inkl. induksjon, og den tåler også baking i en ovn opp til 210 ° C.

Har du lyst på denne stekepannen? Da kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Slitesterk stekespade fra Fiskars med praktisk silikonkant!
Fiskars Functional Form-serie designer praktiske kjøkkenredskaper av høy kvalitet og innovative funksjoner. Produktene er enkle å bruke, rene og lagre – i tillegg er de designet med deilige detaljer i den ikoniske oransje fargen.

Denne kokespatelen er designet med praktiske silikonekanter som ikke skaper unødvendig slitasje i matlaging og kjøkkenutstyr. Med en tøffere spiss og mykere kanter blir det behagelig å bruke og sponeren fjerner maten lett fra stekepannen. På toppen av håndtaket er det også et praktisk hull, slik at du enkelt kan henge den på kjøkkenet.
Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Har du lyst på denne? Da kan fu kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Jeg har et par slike som jeg bruker veldig mye. Og jeg har brukt de i årevis. Jeg koker ikke potet, jeg damper på denne. Jeg bruker den også til grønnsaker. Og jeg bruker den til å dampe pinnekjøtt. Ja, det var før jeg startet å dampe oppå mandelpotet vel og merke😀 Du kan også dampe for eksempel fisk. Denne er justerbar for å passe til gryter og kasseroller med diameter 15 cm til 23 cm. Trenger du en slik? Da kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Skal man ha en skikkelig kjøkkenmaskin, er det en STOR investering. Og dette er drømmemaskinen. Prikken over i’n av alle kjøkkenmaskiner😀Men som sagt, den er dyr. Og legger man til en måneds matbudsjett på prisen. Da får man en Deluxepakke med stor tilbehørspakke. For denne kan du få MYE utstyr til. Fordelen med en slik investering, er at du mest sannsynlig har den resten av livet😊
For samme prisen kan du også få en sydenferie. Liker du ikke syden. Ja, da er det like greit å investere i en Ankarsrum😀Trur den gir deg mer glede. Denne har kapasitet til 7 liter (5 kg)Så her er det plass til både deig og meg🫣 Lyst å kjøpe denne? Da kan du det HER

✨REKLAME✨


Victorinox kniver er fantastiske kniver😁
Så ønsker du en kokkekniv du har resten av livet, da er dette kniven for deg.

Victorinox har siden slutten av 1800-tallet solgt kvalitetskniver i første klasse. Victorinox grunnleggeren Karl Elsener utviklet den verdensskjente sveitsiske lommekniven og dette var startsskuddet for bedriften. I dag er Victorinox en global virksomhet som har ekspandert fra å selge lommekniver til et bredt utvalg av kjøkkenkniver.

Et par praktiske tips for at knivene skal holde lengre er dog viktig å ha i tankene. Det første er og alltid oppbevare knivene sikkert, kniver kan fort bli slitt og skadede ved for mye kontakt med for eksempel bestikk eller annet kjøkkenutstyr.
En knivmagnet eller en knivblokk er perfekt for oppbevaring av dine favorittkniver. De fleste kniver burde vaskes for hånd for at kniven skal beholde sin skarphet og kvalitet. Trenger du en skikkelig kniv? Da kan du kjøpe den HER

⚡️REKLAME⚡️


Denne smarte spiralvispen når ned i alle deler av kokekaret, og har en silikonkledd spiral for skånsom bruk i belagte kokekar. Tåler opp til 260°C. Kan kjøres i oppvaskmaskinen. Du kan selvfølgelig kjøpe en som er litt billigere, men vil du ha litt kvalitet. Og beholde den i mange år. Da er dette en god visp😀Du får kjøpt den HER

⚡️REKLAME⚡️


Kraftig motor på 1200 watt og kvaliteten du kjenner fra Kenwood. Et tilskudd i den populære Chef XL serie i et stilrent hvitt design, som vil pynte på kjøkkenbenken. Leveres med alle røreredskaper du trenger, og en effektiv blender som lett monteres på toppen av røremaskinen.

Kenwood KVL4110W har en kapasitet på 6,7 liter, som kombinert med den høye effekten klarer selv de tungeste deiger og store porsjoner til hele familien. Kjøkkenmaskinen styres enkelt på siden med den variable hastighetskontrollen, som også har en pulsfunksjon. Alle de 3 populære røreredskapene fra Kenwood medfølger og utover den robuste deigkroken og vispen, medfølger det også en k-beater som er fantastisk til f.eks småkaker, potetmos og pastadeig.

Utover at dette blir din bestevenn under bakingen, kan du utvide mulighetene med mer enn 20 forskjellige tilbehørsdelere som gjør den til en multimaskin i kjøkkenet. Blandt det store utvalget finner du bl.a en foodprocessor, kjøtthakker, pastamaskin og ismaskin. Dette kan kjøpes til maskinen separat. Du får kjøpt denne herlige maskinen HER

⚡️REKLAME⚡️


Med Double Force Compact fra OBH Nordica får du en kompakt foodprocessor, som på tross av sin beskjedne størrelse er utrolig effektiv. Den er velegnet til både store og små familier og kan hjelpe deg med å effektivisere mange forskjellige gjøremål på kjøkkenet.

Takket være den kraftige motoren med en effekt på 800 watt kan du hakke, rive eller skjære store mengder mat på null tid, eksempelvis nøtter, frukt eller grønnsaker. Foodprocessoren fungerer like bra som en blender til for eksempel supper eller smoothier. Du kan også bruke den til at kna mindre pai- og kakedeiger eller til å vispe krem. Har du lyst på denne? Da får du kjøpt den HER

⚡️REKLAME⚡️


Dette er et skikkelig bra toastjern😋Med denne toasteren fra Emerio kan du enkelt lage gode og velsmakende sandwich, panini eller toast. Takket være den ekstra store størrelsen på toasteren, trenger du ikke å være redd for at fyllet rennet ut ettersom alt passer i XXL modellen.
For er det ikke plagsomt når ost og fett renner ut av jernet, og ned på ovnen. Det har i hvert fall irritert meg mange ganger🤔Har du lyst på dette jernet? Da får du kjøpt det HER

💥REKLAME💥

For å feire 75-årsjubileet har Nordic Ware utviklet denne elegante flettede kolleksjonen. Flettet design gir et vakkert utseende til kaken din. Formen er laget av støpt aluminium med non-stick-belegg, noe som gjør det lett å løsne kaken. Har du lyst på denne, da kan du kjøpe den HER

💥REKLAME💥

Få mest mulig ut av dine matvarer. Sørger du for å oppbevare dem vakuumpakket så holder de seg friske lengre. Med Caso VC 300 Pro vakuumpakkeren kan du sikre dine matvarer mot frostskader. Det er samtidig også ideell til marinering av kjøtt. Denne vakuumpakkeren er utstyrt med to sveise-tråder og en variabel vakuumstyrke, som du manuelt kan innstille. På den måten kan du ta høyde for bløte og trykkfølsomme matvarer. Samtidig er sveise-tiden også variabel, så det er både til de våte og tørre matvarene. Du får kjøpt den HER

💥REKLAME💥

Marcato Atlas 150 Motor elektrisk pastamaskin.

En stor fordel med en motordrevet pastamaskin er at du får to ledige hender når du skal håndtere din pasta.

Maskinen kan lage 3 ulike pastatyper. Du får med alle tilbehør du trenger for å lage lasagne, tagliolini og fettuccini.

Tykkelsen på pastaen kan varieres.

Meget enkel rengjøring, børst bare av rullene og still den inn i skapet.

Marcato er pastamaskinoriginalen.
Produsert i Italia.

Vi selger også flere tilbehør til denne pastamaskinen.

Et skrufeste samt en veiv medfølger. Du får kjøpt denne fantastiske maskinen HER

💥REKLAME💥

Når den søte juletiden nærmer seg, gjør de søte julekakene det heldigvis også. Julekaker og julebak er for mange noe av det hyggeligste med julen, og julekaker er foruten å være en fornøyelse at spise og bake også den perfekte vert- eller vertinnegaven til julens mange frokoster og arrangementer. Og hvilken bedre måte å forære en duftende porsjon småkaker eller krumkaker enn i disse elegante kakebokser fra Kählers Hammershøi-serie? Kakeboksene i forskjellige størrelser er prydde med nydelige julemotiver som vaniljekranser og grangrener, og de er designet av Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen, som har fanget julestemningen på de pene, hvite kakeboksene med gullmalet kant. Du får kjøpt de HER

💥REKLAME💥


Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne. Du får kjøpt den HER

Har du lyst på en airfryer? Da har jeg 2 stykk å anbefale. Begge har jeg prøvd ut hjemme. Det er NOD airfryere fra Bakeren og kokken.

Den første kan du lese mer om her👇🏼 Vil du bestille denne, så får du gjort det HER


Med NOD Airfryer XL kan du frityrsteke, riste, bake eller grille favorittrettene dine – enkelt, utrolig smakefult og mye sunnere enn å frityrsteke på tradisjonell vis. Airfryeren bruker nemlig varmluft til å tilberede maten, slik at du kan lage mat helt uten olje.

Airfryeren har en kapasitet på 5,5 liter, slik at du kan tilberede mye mat samtidig. På den digitale berøringsskjermen kan du velge mellom åtte forhåndsinnstilte programmer for ulike typer mat. Selvfølgelig kan du også velge tid og temperatur manuelt

Den andre airfryeren jeg vil anbefale, er denne. Her kan du lese mer om den👇🏼Og vil du bestille den, kan du gjøre det HER

NOD Airfryer, tørke- og varmluftsovn lar deg steke, riste, grille, tørke og bake – alt ved hjelp av varmluft. Du kan også tilberede pommes frites, sprø løkringer, mozzarella-sticks og mye mer uten å bruke olje, noe som gir et sprøere og sunnere resultat.

Ovnen har en kapasitet på 12 liter. Du kan bruke det medfølgende rotisseriet til å tilberede en hel kylling eller større kjøttstykker. Kurven til rotisseriet kan også brukes til å steke poteter, rotgrønnsaker og andre grønnsaker. Ovnen har også et forhåndsinnstilt program for tørking av mat, slik at du kan tørke for eksempel frukt eller bær hjemme på ditt eget kjøkken.

NOD Air Fryer Oven har en digital berøringsskjerm og en dreieknapp for å justere tid, temperatur og program. Den har totalt 10 forhåndsinnstilte programmer. Hvis du lager større mengder mat i flere lag, må du sørge for å rotere platene og røre om eller snu råvarene når halve tiden har gått. Stekeplatene tåler oppvaskmaskin, mens resten av tilbehøret bør vaskes for hånd


Tusen takk for at dere handler hos Bakeren og kokken gjennom meg🥰

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *