Dette er en enkel og god frokost eller lunsj. Pluss at den ser litt stilig ut på tallerken. Du kan også velge selv hva du vil ha i eggeblandingen.

Jeg har brukt revet ost, paprika, vårløk, rødløk og champignon. Dere ser ca. mengde jeg har brukt på bilde over. Trenger ikke noe mål på dette, du bruker så mye du selv ønsker. Jeg har også brukt to egg til tre pølser, hadde holdt til fire pølser.

Først kutter du opp alle grønnsaker. Ha egg i en bolle. Krydre med salt, pepper og chiliflakes. Bland godt.

Så har du alle grønnsaker og ost i blandingen.

Snitt pølser på langs, helt igjennom. Endene må henge sammen slik dere ser på bilde.

Ha pølsene i en varm stekepanne med smør. Skill pølsene fra hverandre med en gaffel, klype eller fingrene og ha i eggeblandingen.

Stek et par minutter før du snur pølsene. Hvis ikke renner alt egg ut.

Ha over litt revet ost.

Da er det klart for servering. Server gjerne mede en brødskive og litt salat.

1 kommentar

1 thought on “Kanopølser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *