En enkel og god pastamiddag med krydderboller av svin. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker til disse bollene. Her er i hvert fall slik jeg lagde denne middagen.
Du trenger
400 gram kjøttdeig av svin
1 ts chiliflakes
2 fedd hvitløk (finhakket)
1 ss frisk persille
1 ss frisk basilikum
1 ts salt
1 ts kvernet pepper
1 ts paprika krydder
Slik gjør du
Alle ingrediensene til kjøttbollene blandes sammen i en bolle
Form små kjøttboller
Kjøttbollene steker i en panne med smør eller olje
Som tilbehør til disse har jeg brukt
160 gram tagliatelle (tørr)
1 pakke hakkede tomater
0.5 stk liten broccoli
0.5 stk paprika
0.5 stk løk
1 dl vann
1 buljongterning, grønnsak.
Salt
Pepper
Frisk basilikum
Slik gjør du
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken
Kutt opp grønnsakene i mindre biter
Ha hakkede tomater, vann, buljong og grønnsaker i en kasserolle. Kok opp og la småkoke til broccoli er mør. Smak til med krydder
Finhakk litt frisk basilikum i sausen. Ikke la den koke mer.
Da er det bare å servere krydderboller med tagliatelle og tomatsausen.
Dryss gjerne over litt parmesan
Det så utrolig godt ut 🙂 Og høres deilig ut med krydderboller 🙂
Ja, må være litt futt i de😀