Kyllingfilet med stekt ris

Categories Oppskrifter

En enkelt og god middag. En fantastisk saus på bare 4 ingredienser. Stekt ris med grønnsaker.

Kyllingfileter er smurt inn med bbq hvitløksolje, karri og paprikakrydder. Stekt i ovn på 200 grader i 40 minutter.

Så har jeg kokt ris. Her har jeg brukt boil in bag ris. Enkelt og raskt. Har grønnsaksbuljong i vannet.

Så har jeg olje i en panne. Når pannen er varm har jeg i grønnsaksblanding. Her har jeg brukt brokkoli blanding fra frysedisken.

Grønnsaker får surre i oljen et par minutter før jeg har i den kokte risen.
Bland godt sammen og ha over litt kikkoman.

Sausen er kun fire ingredienser, men den er helt nydelig. To kyllingbuljong terninger og 3 dl vann kokes opp. Jevn med maizena. Når sausen er tyknet har du i en god klunk med fløte. Da skal ikke sausen trenge noe mer. Men selvfølgelig kan du ha mer krydder i om du ønsker.

Da er maten ferdig og det er bare å servere.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *