En enkelt og god middag. En fantastisk saus på bare 4 ingredienser. Stekt ris med grønnsaker.
Kyllingfileter er smurt inn med bbq hvitløksolje, karri og paprikakrydder. Stekt i ovn på 200 grader i 40 minutter.
Så har jeg kokt ris. Her har jeg brukt boil in bag ris. Enkelt og raskt. Har grønnsaksbuljong i vannet.
Så har jeg olje i en panne. Når pannen er varm har jeg i grønnsaksblanding. Her har jeg brukt brokkoli blanding fra frysedisken.
Grønnsaker får surre i oljen et par minutter før jeg har i den kokte risen.
Bland godt sammen og ha over litt kikkoman.
Sausen er kun fire ingredienser, men den er helt nydelig. To kyllingbuljong terninger og 3 dl vann kokes opp. Jevn med maizena. Når sausen er tyknet har du i en god klunk med fløte. Da skal ikke sausen trenge noe mer. Men selvfølgelig kan du ha mer krydder i om du ønsker.
Da er maten ferdig og det er bare å servere.