En fantastisk kremet gryte med masse gode smaker. Her lager du alt i samme gryte. Nydelig smak av bacon, kylling og parmesan. Dette blir fort en favoritt rundt spisebordet.
Du trenger
(holder til 3 personer)
2 kyllingfilet
100 gram bacon
150 gram spinat
150 gram pastaskruer eller penne
3 fedd hvitløk (finhakket)
2 dl parmesan
2 ts salt
1 ts pepper
Smør til steking
6 dl H-melk
Slik gjør du
Kutt opp bacon i mindre biter. Det samme med kyllingfilet.
Stek bacon og kylling i en gryte med smør.
Tilsett spinat, hvitløk, salt og pepper. Bland sammen og la det frese ett minutt.
Tilsett melken og la det koke opp
Tilsett pasta og la det småkoke til pastaen er kokt.
Til slutt rører du inn parmesan. La gryta stå i 3-4 minutter. (Ikke på varme)
Da er det bare å servere. Gjerne med litt ekstra parmesan på.
6 kommentarer
Nam, nam 😍😍 Dette så ut som noe jeg gjerne skal tørre å prøve meg på.
Takk for at du delte oppskriften 😊
Ønsker deg en superfin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Ja, den burde du prøve😋Ha en fin kveld du også🥰
Den så veldig god ut:-) skal prøves idag🤗
Den er SÅ god! Barnebarnet på tre som ikke er noen tilhenger av middagsmat, forkynte høyt at “jeg bare elsker parmesan, jeg,” og spiste mer enn på lenge🥰
Så bra🥰🥰
her blir det taglitelle i dag med det du har lagt ut i oppskriften