Pølse og potetmos med en vri

Categories FirstPrice produkter, Lunsj, Oppskrifter

Pølse og potetmos er en rett som er vanlig i de tusen hjem. Mange av oss har spist det utallige ganger gjennom livet og det blir fort litt kjedelig. Her har jeg lagd en liten vri på denne rette, det frisket veldig opp.

Du trenger:

  • Potetmos (jeg har brukt fra pose, bare tilsatt urtesmør og hvitløk når jeg kokte vannet)
  • Grillpølser
  • Litt urter ( jeg har brukt persille og basilikum)
  • Litt mais
  • Revet ost
  • Litt chili
  • Vårløk
  • Litt paprika
  • Litt rødløk

Slik gjør du det:

Lag potetmosen, greit at den har kjølt seg ned før du blander alt oppi.

Kutt opp grønnsaker, her er ikke det noen fasit hvor mye du vil ha i. Jeg har tatt litt av hvert bare. Ikke overdriv da.

Bland grønnsaker og ost i potetmosen.

Kutt grillpølser i to på langs. Kutt så midten hele veien, men spar en cm i den ene enden. Du ser på bilde. Bøy rundt til et hjerte og fest med en tannpirker.

Ha godt med smør i en stekepanne. Legg så i pølse hjertene.

Fyll på med potetmos i hvert hjerte.

Etter et par minutter snur du de.

Da er det bare å servere. Server gjerne med litt salat, rå løk eller hva du måtte ønske.

1 kommentar

1 thought on “Pølse og potetmos med en vri

  1. Så fantastisk flott. Vi spiser med øynene og. Når man får presentert grillpølser på denne måten kan man virkelig si at grillpølser og potetmos er den perfekte valentine middagen. ❤️👏👏👏👏👏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *