En enkel lunsj er jo pølser og egg, men du kan jo gjøre litt med pølser og egg slik at det blir noe nytt og spennende. Og her viser jeg der et par måter du kan gjøre det på. Dette var vår lunsj. De runde kaller jeg solegg og hjertene må vel da hete hjerte egg kanskje. Spiller ingen rolle hva de heter, godt og søte er de.

Vist vi begynner med soleggene først. Her ser du bedre på bildene hva jeg gjør først.

I soleggene skal det kun være eggeplommer, derav navnet. Ha pølsene i en panne med smeltet smør. Legg en eggeplomme i midten. Stek lett på begge sider.

Siden vi var flere til lunsj holdt det ikke bare med de fire soleggene, så da lagde jeg hjerteegg i tilegg. Her ser du også bilder hvordan du lager de.

I hjerteeggene bruker jeg de 4 eggehvitene jeg hadde igjen fra soleggene. Tok i et ekstra egg. Vispet dette sammen med masse revet ost, løk, vårløk, paprika og krydder.

Eggeblandingen fyller jeg i midten av pølsehjertene når jeg steker de. Her er det greit å bruke lokk. Vist ikke blir det fort litt rennende når du skal snu de.

Da er det vel bare å servere. Server slik du ville gjort med pølser og egg. Jeg hadde kun brødskiver, enkelt og greit.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *