Raita hører med når du skal spise indisk mat. Og det er jo bare kjempegodt da. For de som ikke er så glad i sterk indisk mat vil yoghurten døyve litt av det sterke.

Du trenger: (4 personer)

  • 0.5 dl slangeagurk
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 0.5 dl mynte
  • 1 stk hvitløksfedd (ta gjerne 2 om du er glad i hvitløk)
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper

Slik gjør du:

Riv agurk og bland sammen med yoghurt. Hakk mynte og hvitløk som du blander i. Smak til med salt og pepper. La den stå å trekke til seg smak imens du lager middagen.

Jeg har ikke brukt mynte i denne, det har jeg byttet ut med 0.5 ts chiliflakes. Jeg liker den bedre sånn.

3 kommentarer

3 thoughts on “Raita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *