Raita hører med når du skal spise indisk mat. Og det er jo bare kjempegodt da. For de som ikke er så glad i sterk indisk mat vil yoghurten døyve litt av det sterke.
Du trenger: (4 personer)
- 0.5 dl slangeagurk
- 3 dl yoghurt naturell
- 0.5 dl mynte
- 1 stk hvitløksfedd (ta gjerne 2 om du er glad i hvitløk)
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du:
Riv agurk og bland sammen med yoghurt. Hakk mynte og hvitløk som du blander i. Smak til med salt og pepper. La den stå å trekke til seg smak imens du lager middagen.
Jeg har ikke brukt mynte i denne, det har jeg byttet ut med 0.5 ts chiliflakes. Jeg liker den bedre sånn.
3 kommentarer
Denne er også veldig fin å drikke til sterkt krydret mat ♥️
Glemte å legge ved linken 😂
https://ayurved.no/blogg/lassi-en-yogurtdrikk-som-styrker-fordoyelsen/
Ja, det er godt til