Dette er kjempe enkel mat, men smaker godt. Dette er mest sånn rot i hop middag. Der du kan bruke de grønnsaker du har. Så nøyaktig oppskrift trenger man egentlig ikke.
Jeg har uansett brukt
2 nakkekoteletter
2 porsjoner ris (1 pose ris)
1 ss røkt paprika til ris vannet
1 løk
2 fedd hvitløk
1/3 pose frossen grønnkål
2-3 ss Gressløk
1 ts Salt
1 ts Peppermiks
Olje eller smør til steking
Slik gjør jeg det:
Først koker jeg ris. I risvannet har jeg paprikakrydder.
Kjøttet kutter jeg i strimler
Så kutter jeg opp løk, hvitløk og gressløk
I en varm panne med smør eller olje bruner jeg kjøttet. Krydrer med salt og pepper.
Så har jeg i risen. Lar det steke sammen i 3-4 minutter
Så har jeg i de andre grønnsakene. Og lar alt steke sammen 3-4 minutter til.
Dryss gjerne over litt grønne urter.
Da er det bare å servere
1 kommentar
Jeg elsker ris, så oppskriften er midt i blinken:)