Broccolisalat er et nydelig tilbehør til det meste av kjøtt. Med sprøstekt bacon er dette nesten en rett for seg selv.

Du trenger

1 broccoli

1 boks mais

1 gulrot

0.5 stk løk

2 ss majones

2 ss lettrømme

3 ss yoghurt naturell.

100 gram bacon

150 gram hodekål

Slik gjør du

Kutt opp bacon og stek i en panne med smør. Legg det på et kjøkkenpapir når det er stekt. Da får det renne av seg, og blir ekstra sprøtt

Finkutt løk, kutt kål i tynne strimler, rasp gulrot og del broccoli i små buketter

Bland sammen rømme, majones og yoghurt

Bland inn alle grønnsakene (husk å sil av maisen)

Ha det over i en serveringsbolle

Dryss over bacon før servering. Jeg har også litt fersk gressløk og litt spiselige blomster på toppen. Det er koselig når det er sommer.

9 kommentarer

9 thoughts on “Broccolisalat med bacon

  1. Ser både nydelig og godt ut! 🙂 Trikset med å la baconet ligge litt på tørkapapir før servering, hadde gått i glemmeboka mi, så takk for påminnelsen! 🙂

  2. DEN salaten skal jeg lage !
    Vi skal ha grillfest for 33 personer 12/8. Noe tilbehoer er planlagt, og dette blir et fint tillegg. Takk !
    PS. Er ikke vant til broccoli ukokt, eller, – forvelles den foerst ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *