Hvite risboller i langpanne
Categories Baking, FirstPrice produkter, Julekaker, Oppskrifter, Sjokolade, Småkaker, SnacksMan trenger ikke bare lage brune risboller, prøv også hvite. Disse er lagd med hvit sjokolade og vanilje ekstrakt. Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse, men pass på….
Du trenger
150 g kokosfett (delfiafett)
100 g smør
200 g hvit sjokolade
2 egg
2 dl sukker
2 ts vanilje ekstrakt
ca. 120 g puffet ris
Slik gjør du
Smelt kokosfett og smør i en kjele.
Grovhakk sjokoladen og la den smelte i delfiafettet.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Vend inn den smeltede sjokoladen og vanilje.
Bland inn sjokoladen i den puffete risen.
Legg små topper i muffinsformer eller i en langpanne med bakepapir, som jeg gjør her.
Avkjøl i kjøleskap frem til servering. Kutt de opp i ønskede biter
Holder 2-3 uker i kjøleskap og flere måneder i fryseren.
Du liker kanskje disse også:https://tomsmatprat.blogg.no/risboller-horer-julen-til.html
Eller disse:https://tomsmatprat.blogg.no/verdens-beste-risboller-etter-min-mening.html
9 kommentarer
Hum, ser spennende ut.
Den ble overraskende god😃Kokkefruen som ikke er glad i hvit sjokolade, spiste flere stykker i går🤣
Hei! Ser veldig godt ut. Kan man lage disse uten egg?
Ja, bare hvit sjokolade og delphia går fint😃
Når man må kjøre flere mil for å få tak i vaniljeekstrakt rr drt mulig å erstatte den med vaniljesukker som man har i skapet? Evt hvor mye?
kan man bruke vaniljesukker i stedet for vaniljeekstrakt? Evt hvor mye?
1-2 ts etter hvor mye vaniljesmak du vil ha😃
kan en sløyfe delfiafettet..bare bruke hvit sjokolade,puffet ris og kansje corn flakes?
Ja da😊Du kan det også.