Eggesalat
Jeg fikk så lyst på eggesalat til frokost, og det er jo fort gjort å smelle sammen. Så da gjorde jeg det. Jeg liker ikke så godt den tradisjonelle eggesalaten. Den blir litt fort kjedelig.
Så da bruker jeg også å ha litt andre godsaker i salaten.
Vanligvis ville jeg også hatt stekt bacon i, men det hadde jeg ikke for hånd.
Denne er også nydelig med reker i.
I denne salaten har jeg:
- Egg (kokt)
- Rømme
- Majones
- Tabasco
- Salt
- Pepper
- Paprika
- Vårløk
- Rødløk
- Raspet gulrot
Kok egg (9.min)
Bland sammen majones og rømme 50/50. Smak til med litt krydder og Tabasco.
Tilsett alle grønnsaker.
Når egg er avkjølt kuttes de i biter og tilsettes salatblanding.
Vipps så har du en nydelig eggesalat til frokost og lunsjer!
6 kommentarer
Hoeres helt supert ut! Tusen takk – ae skal spare den her oppskrifta til neste gang vi har vennelag 🙂
Bare hyggelig☺️
Denne så nydeli,den ska prøves..Tusen Takk.
Den ska prøves..
Hei ser veldig godt ut og fikk lyst til å prøve , men meg som må ha allt inn med teskje ,har du sånn cirka mål på de forskjellige tingene i forhold til mengde majones / rømme ???
Hei😊Skal prøve på det. Bland en halv pose majones og en halv boks rømme. Smak til med 1 ts tabasco, 0.5 ts salt, 0.25 ts pepper. Kok 4 egg som du deler og har oppi. Du kan også ha f.eks en halv paprika, kvart løk eller vårløk. Bacon eller reker er også godt i denne. Der bestemmer du selv hvor mye du har lyst på😊