Eggesalat
Jeg fikk så lyst på eggesalat til frokost, og det er jo fort gjort å smelle sammen. Så da gjorde jeg det. Jeg liker ikke så godt den tradisjonelle eggesalaten. Den blir litt fort kjedelig.
Så da bruker jeg også å ha litt andre godsaker i salaten.
Vanligvis ville jeg også hatt stekt bacon i, men det hadde jeg ikke for hånd.
Denne er også nydelig med reker i.
I denne salaten har jeg:
- Egg (kokt)
- Rømme
- Majones
- Tabasco
- Salt
- Pepper
- Paprika
- Vårløk
- Rødløk
- Raspet gulrot
Kok egg (9.min)
Bland sammen majones og rømme 50/50. Smak til med litt krydder og Tabasco.
Tilsett alle grønnsaker.
Når egg er avkjølt kuttes de i biter og tilsettes salatblanding.
Vipps så har du en nydelig eggesalat til frokost og lunsjer!
6 kommentarer
Hoeres helt supert ut! Tusen takk – ae skal spare den her oppskrifta til neste gang vi har vennelag
Bare hyggelig
Denne så nydeli,den ska prøves..Tusen Takk.
Den ska prøves..
Hei ser veldig godt ut og fikk lyst til å prøve , men meg som må ha allt inn med teskje ,har du sånn cirka mål på de forskjellige tingene i forhold til mengde majones / rømme ???
HeiSkal prøve på det. Bland en halv pose majones og en halv boks rømme. Smak til med 1 ts tabasco, 0.5 ts salt, 0.25 ts pepper. Kok 4 egg som du deler og har oppi. Du kan også ha f.eks en halv paprika, kvart løk eller vårløk. Bacon eller reker er også godt i denne. Der bestemmer du selv hvor mye du har lyst på