En nydelig kyllingsuppe dette. Perfekt for travle dager, men også som helgemat. Bruk gjerne persille istedenfor koriander om du ønsker, det gjør vi.
Du trenger:
(Holder godt til 2 voksne)
2 kyllingfilet
1 ss olivenolje eller olje etter ønske
1 stk rødløk
1 ts finhakket ingefær
300 g grønnkålmix
1 liter vann
2 buljongterninger, okse
2 ss soyasaus
½ ts peppermiks
2 stk vårløk
½ bunt koriander eller finhakket persille
1 ss sesamfrø
Slik gjør du:
Skjær kyllingfilet i strimler og finhakk løk og ingefær.
Varm en gryte/kasserolle og brun kylling i rykende varm olje i 2 minutter.
Tilsett grønnkålmix, ingefær og finhakket løk og la det steke med et par minutter.
Hell over vann, tilsett buljong og soyasaus. La blandingen trekke i 7-8 min.
Smak til med pepper og evt mer soyasaus. Dryss over frisk finhakket vårløk, koriander (persille)og sesamfrø ved servering.
2 kommentarer
En suppe som virkelig kan anbefales, veldig smakfull
Nydelig suppe😋