Biffsnadder med pommes-frites, salat og enkel peppersaus
Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter, StorfeEn enkel og god biffsnadder dette. Oksekjøtt, paprika, vårløk og champignon. Pommes-frites fra frysedisken, en enkel peppersaus på brunsaus, og salat. Jeg har lagd denne oppskriften til 3 personer.
Du trenger:
(4 personer)
500 gram med storfekjøtt
1 spisspaprika
4 stilker vårløk
8-10 champignon
Pommes-frites
salat
dressing
Salt
pepper
Saus:
2 ss hvetemel
2 ss smør
5 dl oksekraft
2 ts pepper-mix.
Slik gjør du:
Stek pommes-frites i ovn.
Strimle opp storfekjøtt
Kutt opp grønnsakene
Smelt smør i en stekepanne og stek kjøttet på sterk varme. Krydre med salt og pepper
Når kjøttet er stekt. Har du i grønnsakene. La dette surre ett minutt sammen. Klart til servering
Sausen er vanlig brunsaus, med masse pepper-mix. Brun smør i en panne, ha i hvetemel. Brun til ønsket farge. Spe på med kraften. La koke i 6-8 minutter. Smak til med masse pepper-mix
Da er det bare å servere
Det ser veldig godt ut 🙂 Hvilken type oksekjøtt har du brukt her : ytrefilet, høyrygg, entrecote ????
Her brukte jeg rundstek. For den var så mør. Anbefaler entrecôte fra FirstPrice.
Tusen takk for svar – denne skal jeg nok teste ut de nærmeste dagene 🙂
❤️
lett oppskrift, men nydlig middagsrett👍😀
Ja, syns denne er god😋