Dette er en nydelig salat. Passer veldig godt til grillmat, men også til det meste av kjøtt du steker inne. Denne har jeg ikke bacon i, men du kan selvfølgelig ha det om du ønsker.

Du trenger

1 liten broccoli

0.5 stk chili

1 boks mais

1 gulrot

0.5 stk rødløk

2 ss majones

2 ss lettrømme

3 ss yoghurt naturell.

150 gram grønn spisskål

1 fedd hvitløk

Frisk persille

Litt parmesan

Slik gjør du

Finkutt løk, kutt kål i tynne strimler, rasp gulrot og del broccoli i små buketter

Bland sammen rømme, majones og yoghurt. Finkutt hvitløk og chili som du blander i.

Bland inn alle grønnsakene (husk å sil av maisen)

Ha det over i en serveringsbolle. La gjerne stå et par timer. Får litt mer smak da.

Dryss over litt finhakket persille og parmesan før servering

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *