EGGEHVITEOMELETT

Categories Frokost, Lunsj, Oppskrifter

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten med cherrytomat og friske urter er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Jeg har masse eggehviter igjen etter vi lagde is, så da må jeg jo få brukt litt.

Du trenger:

  • 4 stk. eggehvite , gjerne romtemperert
  • 0,5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 0.5 ts chiliflakes
  • 1 ss olje til steking
  • Cherrytomater
  • Friske urter
  • vårløk

Slik gjør du:

Pisk eggehviter og salt, chili, pepper til det er stivt.

Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Legg i halve cherrytomat og litt vårløk.

Ha i eggehvitene og la omeletten stivne. Dryss over litt friske urter.

Bruk ett lokk eller en tallerken til å snu omeletten.

Dryss over litt urter. Da er det bare å servere. Gjerne med brød/rundstykker og en liten salat.

1 kommentar

1 thought on “EGGEHVITEOMELETT

  1. Så bra!
    Regner med at du kommer tilbake med oppskrifter for eggehviter til overs😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *