Et spekefat burde være mer en bare spekemat

Categories Blogg, Oppskrifter


Når du skal servere spekemat er det greit å gjøre det lille ekstra. Frukt og bær passer jo perfekt til spekemat, så derfor passer det veldig bra å pynte fatet med masse forskjellig frukt og bær.

Selve spekematen i seg selv er jo ganske trist i fargen. Og når du da får 8-10-12 sorter med spekemat på ett fat blir det mye brunt/rødt/lilla farger. Derfor pynter frukt mye opp på fatet. Det ser bare så mye mer fristende ut. Og du vil se hvor mange som også forsyner seg med litt jordbær eller melon i tillegg.

Jeg har lagt ved noen bilder av et enkelt spekefat som jeg bruker til f.eks konfirmasjoner. Og her ser du hvor enkelt du kan gjøre fatet mye mer fristende.


Så neste gang du skal servere spekemat uansett om det er på fat eller tallerken, tenk farger. Billig frukt og bær får du kjøpt på asiamat butikker. Der kjøper jeg og sparer masse penger på det.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *