Fylt tomat med svinekjøtt og couscous

Categories Frukt og bær, Middag, Oppskrifter, Svin

Disse fylte tomatene er bare herlige og noe dere absolutt burde prøve. Fylt med herlig couscous, grønnsaker og strimlet svinekjøtt. Toppet med ost og gratinert i ovn.

Du trenger

(2 personer)

6 tomater

50 gram couscous

150 gram strimlet svinekjøtt

0.5 løk

0.5 spiss paprika

0.5 chili

1 ts ingefær og hvitløkspaste (kan sløyfes)

2-3 vårløk

Buljongterning til couscous vannet (kan bruke bare salt)

1 neve revet ost

Slik gjør du

Lag couscous etter anvisning på pakken. Ha en buljongterning i kokevannet for mer smak. Kutt opp grønnsaker.

Bland grønnsakene med den ferdigkokte couscousen.

Stek kjøttet i en panne med litt olje. Krydre med salt og pepper etter ønske. Når kjøttet er stekt har jeg i en god ts ingefær og hvitløkspaste, bland det godt sammen så all kjøttet får smaken. Oppskrift på paste finner du i innlegget før dette på bloggen.

Kutt toppen av tomatene og ta ut innmaten. (den kan du bruke til saus om du ønsker) Ha tomatene i en ildfastform.

Fyll tomatene med couscous

Fordel kjøttstrimlene på toppen

Ha over revet ost

Stekes på 220 grader i 10-12 minutter til du har ønsket farge.

Legg tomatene på et serveringsfat, dryss over litt persille og sett på lokket. Da er det bare å servere. Jeg har servert med litt salat, hjemmelaget hvitløksdressing og sweet chilisaus.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *