Disse fylte tomatene er bare herlige og noe dere absolutt burde prøve. Fylt med herlig couscous, grønnsaker og strimlet svinekjøtt. Toppet med ost og gratinert i ovn.
Du trenger
(2 personer)
6 tomater
50 gram couscous
150 gram strimlet svinekjøtt
0.5 løk
0.5 spiss paprika
0.5 chili
1 ts ingefær og hvitløkspaste (kan sløyfes)
2-3 vårløk
Buljongterning til couscous vannet (kan bruke bare salt)
1 neve revet ost
Slik gjør du
Lag couscous etter anvisning på pakken. Ha en buljongterning i kokevannet for mer smak. Kutt opp grønnsaker.
Bland grønnsakene med den ferdigkokte couscousen.
Stek kjøttet i en panne med litt olje. Krydre med salt og pepper etter ønske. Når kjøttet er stekt har jeg i en god ts ingefær og hvitløkspaste, bland det godt sammen så all kjøttet får smaken. Oppskrift på paste finner du i innlegget før dette på bloggen.
Kutt toppen av tomatene og ta ut innmaten. (den kan du bruke til saus om du ønsker) Ha tomatene i en ildfastform.
Fyll tomatene med couscous
Fordel kjøttstrimlene på toppen
Ha over revet ost
Stekes på 220 grader i 10-12 minutter til du har ønsket farge.
Legg tomatene på et serveringsfat, dryss over litt persille og sett på lokket. Da er det bare å servere. Jeg har servert med litt salat, hjemmelaget hvitløksdressing og sweet chilisaus.