Hjemmelaget ingefær- og hvitløkspaste

Categories Grønnsaker, Oppskrifter, Sylting, safting og hermetisering


Ferdigblanding av ingefær og hvitløk kan brukes i mange retter. Most ingefær og hvitløk, er grunningrediens i så og si enhver karrirett for eksempel. Hvis du oppbevarer den i kjøleskapet, så holder den 6-7 dager. Hvis du vil beholde den lengre, så kan du fryse den i isbrett og ta ut små porsjoner når du trenger det.

Du trenger:

100 gram ingefær

60 gram hvitløk

0.5 dl nøytral olje

Slik gjør du:

Skrell ingefær, bruk gjerne et t-skje til å skrape bort skallet. Skrell hvitløk.

Ha ingefær, hvitløk og olje i en mikser. Kjør massen til du har en paste.

Ha den over på et rent glass med lokk. Oppbevares i kjøleskap eller fryseren i isbrett.

1 kommentar

1 thought on “Hjemmelaget ingefær- og hvitløkspaste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *