En kjempegod hverdagsmiddag med kjøttpølser. Bruker pølser jeg fant på halvpris. Det var også billig for broccoli akkurat nå. Her serverer jeg fylte pølser med søtpotetmos.
Du trenger
(til 4 personer)
2 kjøttpølser per person. 3 om de er storspist som meg
1 broccoli
1 pakke mozzarella
2 store søtpotet
2 potet (litt store)
0.5 boks rømme
0.5 stk chili
1 ts sitronsaft
salt
pepper
Slik gjør du
Først skreller du og kutter opp poteten i mindre biter.
Kokes møre i lettsaltet vann
Kok opp en kasserolle med vann. Del broccoli i buketter. Kokes litt møre i 2-3 minutter
Kutt opp mozzarella og chili
Splitt pølsene på midten, men ikke helt igjennom. Legg de i en ildfastform.
Legg broccoli på begge sider. Og mozzarella i midten. Krydre med litt salt og pepper. Stekes på 220 grader i 10-12 minutter
Når poteten er mør, hell av vannet og mos potetene.
Rør inn rømme, chili og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Jeg har også rødløkmarmelade som tilbehør. Oppskrift finner du HER
Ser herlig ut. Skal prøves. Takk.🥰
denne er lagret og skal prøves,men kan jeg bruke de store pølsene fra Gilde røkt pølse med skinn?
prøver og få av skinnet, men det er ikke lett i dag, i gamle dager på 70 tallet var ikke det noe problem,men for meg er det lettere med og velge hvor mye pølse jeg skal bruke for hver person
Går helt fint å bruke med skinn ja😊