Løkmarmelade er et ypperlig tilbehør til alle typer mørkt kjøtt, vilt og biff spesielt. Men kan brukes til det meste for de som er glad i løk.

INGREDIENSER

4-5 rødløk
2 ss smør/olje
3 ss rødvinseddik eller bringebæreddik
1 ss brunsukker
Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

Skjær løken i tynne skiver

Stek i smør eller olje på svak/middels varme til de er myke og har fått farge, ca 20 minutter

Tilsett brunsukker og la det surre med i 4-5 minutter før du tilsetter eddiken

La det surre videre i 5 minutter. Smak til med salt og pepper

La avkjøle litt før du setter glasset i kjøleskapet. Holdbarheten er ganske mange dager

3 kommentarer

3 thoughts on “Rødløkmarmelade

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *