Løkmarmelade er et ypperlig tilbehør til alle typer mørkt kjøtt, vilt og biff spesielt. Men kan brukes til det meste for de som er glad i løk.
INGREDIENSER
4-5 rødløk
2 ss smør/olje
3 ss rødvinseddik eller bringebæreddik
1 ss brunsukker
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Skjær løken i tynne skiver
Stek i smør eller olje på svak/middels varme til de er myke og har fått farge, ca 20 minutter
Tilsett brunsukker og la det surre med i 4-5 minutter før du tilsetter eddiken
La det surre videre i 5 minutter. Smak til med salt og pepper
La avkjøle litt før du setter glasset i kjøleskapet. Holdbarheten er ganske mange dager
3 kommentarer
Nam 😋gleder meg til boken din, hvor kan den kjøpes?
Den blir jeg å selge fra siden min, via nettbutikk😀
Gleder meg til den ankommer