Fylte potetlefser er nydelig fingermat/tapas, lunsj eller bare kosemat. Du kan enten kjøpe ferdig lomper fra butikken. Eller du kan bake de selv slik vi har gjort her. Oppskrift på en enkel og god variant finner du i linken HER

Jeg har 3 forskjellige fyll i disse, men her står du fritt til å bruke det fyllet du ønsker. Middagsrester er også et godt alternativ til slikt.

Jeg har også salatblader fra hagen, som ikke er med på bilde over.

Først smører jeg snøfrisk på hele potetlefsen. Legger så på salatblader og røkt laks. Så ruller jeg de sammen og skjærer de opp i ønsket størrelse.

I neste har jeg først salat, så skinkestek og surkål. Litt ekstra salt og pepper. Ruller sammen og deler opp

I de siste har jeg smurt på Philadelphia med hvitløk og urter. Så legger jeg på salat og kyllingpålegg. Litt ekstra salt og pepper her også. Rull sammen og kutt opp.

Dander alle bitene på et serveringsfat. Pynt med litt grønt og server.

1 kommentar

1 thought on “Fylte potetlefser

  1. Kjempegreie å servere heime eller å ta med når det er spleiselag.
    Har aldri prøvd med surkål så der lærte jeg noe nytt. Takket være deg tror jeg maten jeg nå lager blir mere spennende etterhvert som du kommer med flotte tips. takk skal du ha !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *