Det ultimate tilbehøret! Hjemmelaget hvitløksbrød toppet med masse deilig mozzarella og frisk gressløk. Enkelt, lekkert og veldig godt som forrett eller tilbehør til gryter og supper. Bruk landbrød eller gourmet loff. De finner du ofte på 50% pga av at de er gårdsdagens brød. Du kan lage hvitløksmør selv eller kjøpe ferdig. Helt opp til deg det. Vil du lage det enkelt selv, finner du oppskrift her
Du trenger
Valgfritt brød. Er penest når de er ovale, men kan bruke det brødet du ønsker
Hvitløkssmør
Frisk gressløk
Mozzarella
Slik gjør du
Kutt brød på skrå begge veier. Ikke kutt igjennom, skal henge sammen i bunn.
Smør på rikelig med hvitløksmør, prøv å få ned i sprekkene også.
Dryss over ost og gressløk. Prøv å få litt nedi sprekkene også
Stek hvitløksbrødet på 200 grader til osten har smeltet og overflaten blir gyllen og sprø, cirka 10 minutter.
Server med en gang.
4 kommentarer
du er sååå kreativ tar med meg denne loffen/brødet Tusen takk Tom for du alltid deler 😀👍
Hjemmelaget hvitløksbrød – som du beskriver – er bare så godt!!
Jeg bruker som oftest FirstPrice halvstekte baguetter med hjemmelaget hvitløkssmør. (det er aldri nok hvitløk i sånne ferdige hvitløksbaguetter) 🙂
Takk for all god inspirasjon!
Takk for flott oppskrift!
Om eg lagar heimelaga kvitløkssmør, puttar eg i finhakk raud paprika
Ja, det er nok godt😋