TERTESKJELL MED FISKEPUDDING OG REKER

Categories FirstPrice produkter, Fisk, Kosemat, Middag, Vegetar

Dette er skikkelig retromat, men som mange fortsatt drar fram innimellom. Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter. Bruker du hjemmelaget fiskepudding, er den ennå bedre. Men det bruker jeg ikke her i dag. Reker kjøper jeg fra frysedisken på Kiwi. Erter og fiskepudding er fra FirstPrice.

Du trenger

(til 4 personer)

2 ss smør

3 ss hvetemel

5 dl melk

ca. 0,5 ts salt

ca. 0,25 ts pepper

eventuelt 0,25 ts malt muskat

8 stk. terteskjell

600 g fiskepudding

1 dl frosne erter

100 g pillede reker

 

SLIK GJØR DU

Server skjellene med blandingen og topp gjerne med frisk dill eller gressløk, litt ekstra reker og en skvis med sitron for ekstra smak.

12 kommentarer

12 thoughts on “TERTESKJELL MED FISKEPUDDING OG REKER

  1. Kjempegodt. Lenge siden jeg har spist.

    Du gjør menyen min mere variert med alle de gode oppskriftene dine.

    Tusen takk!

  2. Terteskjell var ganske vanlig syforeningsmat da jeg var yngere. Nå er det ei god stund siden sist jeg laget det så om et par dager står det på menyen hos meg. Gleder meg !

  3. denne retten bruker jeg gjerne som middag og lager litt god porsjon, nå minnet du meg på oppskriften så nå blir det en middag med fylte terteskjell, nydlig retro mat og kjempe lettvind og lage👍😀

  4. Det er så godt, men mannen min vil ikke spise fiskepudding eller fiskeboller. Hva annet kan jeg bruke i skjellene?

  5. Husker jeg laget denne som forrett av fløtepudding og brukte fløte (kremfløte) i sausen. Ble så mektig at vi hadde mye kalkun igjen 🙂 Synes for øvrig god fiskepudding er vanskelig å få tak i. Faktisk er vanlig fiskepudding fra First Price best, samme som er laget av her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *