Gryterett -ett dykk i kjøleskap og fryser-

Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Gryter, Middag, Oppskrifter

En god gryterett er enkel å lage selv. Jeg ville lage en stor gryte da alle våre ungdommer var hjemme. Og da er det bare på leting i fryser og kjøleskap etter både rester og andre ingredienser. Dette er jo en gryte man ikke trenger nøyaktige mål til. Man tar det man finner, det meste passer i en gryte.

Til denne gryten endte jeg opp med:

  • Frossen paprika og broccoli
  • Løk rester
  • Litt hodekål
  • Oksekraft
  • Et halvt glass med roasted  peppers
  • 2 poser ukokt ris
  • Svinefilet i skiver
  • oksekjøtt
  • 2 halve chili
  • oksekraft
  • En pakke kidneybønner
  • paprikakrydder
  • Spiss kummen
  • Salt og pepper etter smak

Alle grønnsaker kuttet jeg opp og hadde i en gryte. Skylte kidneybønner og tilsatte også de. Hadde i litt oksebuljong, resten av roasted peppers glasset og risen.

Så tilsatte jeg en liter med vann og satt dette på kok.

Jeg strimlet opp svinekjøtt og oksekjøttet

Dette stekte jeg i en panne. Krydret med paprikakrydder og spiss kummen

Når det var stekt, tilsatte jeg det i gryten.

Gryten fikk stå i 45 minutter å småkoke. Smakte til med litt salt og pepper. Så var det bare å servere den sultne gjengen rundt bordet.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *