Gryterett -ett dykk i kjøleskap og fryser-
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Gryter, Middag, OppskrifterEn god gryterett er enkel å lage selv. Jeg ville lage en stor gryte da alle våre ungdommer var hjemme. Og da er det bare på leting i fryser og kjøleskap etter både rester og andre ingredienser. Dette er jo en gryte man ikke trenger nøyaktige mål til. Man tar det man finner, det meste passer i en gryte.
Til denne gryten endte jeg opp med:
- Frossen paprika og broccoli
- Løk rester
- Litt hodekål
- Oksekraft
- Et halvt glass med roasted peppers
- 2 poser ukokt ris
- Svinefilet i skiver
- oksekjøtt
- 2 halve chili
- oksekraft
- En pakke kidneybønner
- paprikakrydder
- Spiss kummen
- Salt og pepper etter smak
Alle grønnsaker kuttet jeg opp og hadde i en gryte. Skylte kidneybønner og tilsatte også de. Hadde i litt oksebuljong, resten av roasted peppers glasset og risen.
Så tilsatte jeg en liter med vann og satt dette på kok.
Jeg strimlet opp svinekjøtt og oksekjøttet
Dette stekte jeg i en panne. Krydret med paprikakrydder og spiss kummen
Når det var stekt, tilsatte jeg det i gryten.
Gryten fikk stå i 45 minutter å småkoke. Smakte til med litt salt og pepper. Så var det bare å servere den sultne gjengen rundt bordet.
0 kommentarer