Hjemmelaget Bounty-sjokolade

Categories Baking, Oppskrifter, Sjokolade, Smågodt

 Det ikke er noe problem å lage sin egen bounty! Du trenger kun noen få ingredienser og litt tålmodighet. Våt henda først, for dette er litt klin-kokos i sin rette forstand. Lag den formen du ønsker enten om de er avlange, runde eller hjerter. Til hjerter bruker jeg kakeformer.


Kokosfyll:

400 g (søt)kondensert melk
250 g kokos

2 ts vaniljesukker

Sjokoladetrekk:
400 g melkesjokolade eller annen sjokolade
30 g delfiafett

Pynt:
litt kokos

Slik gjør du:

Bland sammen kokos, vaniljesukker og kondensert melk i en bolle. Sett bollen noen minutter til avkjøling, det blir lettere å forme de.

Form bounty-massen slik du ønsker enten om det er kuler, hjerter eller bars. Legg de på et brett med bakepapir. Det hjelper og ha fuktige fingre.

Sett de kaldt i 45-60 minutter

Smelt sjokolade og delfia over vannbad

Bruk en gaffel og en skje til å øse sjokoladen over kokosmassen slik at den blir dekket av sjokolade. Trenger ikke få sjokolade på undersiden.

Legg bitene over på en rist. Husk og ha noe under risten, det vil renne av litt sjokolade.

Om du ønsker å lage litt mønster i sjokoladen, gjør du det nå. Dryss over litt kokos før sjokoladen stivner.

Sett kaldt til sjokoladen stivner.

Da er det bare å nyte folkens

4 kommentarer

4 thoughts on “Hjemmelaget Bounty-sjokolade

  1. Hvor mange biter for du av denne oppskriften? ☺️ Elsker bounty sjokolade, så tenkte jeg skulle lage dette til megselv og gave til venner ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *