Bananpannekake i langpanne

Categories Frokost, Glutenfri, Lunsj, Middag, Oppskrifter, Vegetar

Enkel oppskrift på luftig bananpannekake med havre og egg som du kan steke i langpanne. Langpannekaker er perfekt for deg som skal lage pannekaker til mange. Da slipper du å steke pannekakene enkeltvis, og sparer både tid og energi. Vi har disse til middag, men selvfølgelig da etter suppe. De passer også fint til frokost eller lunsj.

Om du vil steke i panna istedenfor (som lapper) så skiller du plomme og eggehvite. Stivpisket hvite vendes inn i røra på slutten. Du får plass til tre stykk i panna samtidig.

Du trenger:

4 stk bananer
4 dl havregryn
2 dl lettmelk
2 ts bakepulver
4 stk egg
2 klype salt
30 gram smeltet smør

Slik gjør du

Sett ovn på 200 grader

Rør alle ingredienser sammen i en bolle

Kle en langpanne med bakepapir og ha i røren

Stekes i ovn ca. 15-18 minutter

Server gjerne med bær, syltetøy eller sirup.

10 kommentarer

10 thoughts on “Bananpannekake i langpanne

    1. Dette er virkeligt lækkert, laver det med chokolade stykker, så er det til hygge med børnebørn. Hilsen norsk i Danmark 🇩🇰❤️🇳🇴

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *