Enkel oppskrift på luftig bananpannekake med havre og egg som du kan steke i langpanne. Langpannekaker er perfekt for deg som skal lage pannekaker til mange. Da slipper du å steke pannekakene enkeltvis, og sparer både tid og energi. Vi har disse til middag, men selvfølgelig da etter suppe. De passer også fint til frokost eller lunsj.
Om du vil steke i panna istedenfor (som lapper) så skiller du plomme og eggehvite. Stivpisket hvite vendes inn i røra på slutten. Du får plass til tre stykk i panna samtidig.
Du trenger:
4 stk bananer
4 dl havregryn
2 dl lettmelk
2 ts bakepulver
4 stk egg
2 klype salt
30 gram smeltet smør
Slik gjør du
Sett ovn på 200 grader
Rør alle ingredienser sammen i en bolle
Kle en langpanne med bakepapir og ha i røren
Stekes i ovn ca. 15-18 minutter
Server gjerne med bær, syltetøy eller sirup.
10 kommentarer
Går hele røra i en langpanne?
Ja, er det jeg har her😃
Nam 🙂 Hvor mange grader har du på stekeovnen?
Sett ovnen på 200 grader står det😃
Ja, det gjør det jo 😀
Dette er virkeligt lækkert, laver det med chokolade stykker, så er det til hygge med børnebørn. Hilsen norsk i Danmark 🇩🇰❤️🇳🇴
Sjokolade er godt😋
Takk for tipset:)
mine blir aldri gjennomstekt, bate bløte inni. noen tips?
Du har kanskje for mye i panna? Prøv lavere temp og litt lengre tid. Ikke varmluft.