Karbonader i paprika med mini speilegg

Categories Frokost, Lunsj, Middag, Oppskrifter, Storfe

Hjemmelaga karbonader er jo så godt. Her har jeg lagd karbonader inni paprikaringer. Stekt de i ovn, og serverer med mini egg. Det er vanskelig å beholde karbonadene i paprikaen om du steker de i panna. Faller lett ut når du snur de, men du kan selvfølgelig prøve.

Egg har jeg hatt i fryseren siden i går. Ja, de kan sprekke. Men det gjør ingenting. Jeg hadde de i en pose i tilfelle de sprengtes.

Du trenger

2 paprika. Gjerne i forskjellig farger

3 egg (frosne)

Karbonadene:

400 gram karbonadedeig

1 ts salt

1 finhakket løk

1 egg

1 dl melk

0.5 ts ingefær

0.5 ts malt allehånde (kan sløyfes)

25 gram potetmel

1 ts pepper (bruker peppermiks her)

Slik gjør du

Finhakk en løk. Ha alle ingrediensene til karbonadene i en bolle. Bland sammen

Kutt paprika i rundinger. Ca. 1 cm tykke. Legg de på et stekebrett med bakepapir. Endene på paprikaen kutter du opp, og har i karbonadedeigen.

Fyll i karbonadedeigen

Stekes på 200 grader i 12-14 minutter

Imens skreller du de frosne egga. Det er lettere å skrelle de om du har de noen sekunder i lunken vann først. Kutt de i  skiver imens de er frosne

Ha smør/margarin eller olje i en stekepanne. Stek skivene med egg på svak varme.

Ta ut karbonader fra ovnen. Legg på et serveringsfat. Legg på egg og dryss over litt persille.

Da er det bare å servere, gjerne med litt brød.

6 kommentarer

6 thoughts on “Karbonader i paprika med mini speilegg

  1. Så spennende! Frosne egg? Aldri prøvd. Har du kokt de på forhånd el er de frosset rå? Forøvrig ser det skikkelig digg ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *