En nydelig kremet pastarett med masse gode smaker. Husk det lille trikset med å bruke litt av kokevannet fra pastaen i sausen. Stivelsen i vannet er med på å tykne sausen, og sausen oppleves som veldig saftig og kremet uten at den blir for mektig.
Du trenger
(til 2 sultne personer)
2 kyllingfilet
Litt rapsolje til steking
0.5 ts Salt
0.25 ts Pepper
0.5 ts Karri
0.5 ts Paprikakrydder
Pasta
175 gram Tagliatelle
1.5 dl fløte
0.5 dl av pastavannet
1 dl parmesan
1 fedd hvitløk
2 vårløk
0.5 stk løk
0.5 stk paprika
100 gram bacon
Frisk persille
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
0.5 ts karri
Litt parmesan til topping
Slik gjør du
Finn fram en ildfastform. Legg i kyllingfilet og gni de inn med olje og krydder. Stekes på 220 grader i 35-40 minutter
Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av kokevannet
Stek baconbiter i en panne med litt smør eller olje. Ta ut baconet når det er stekt, men ta vare på baconfettet i panna. Du skal steke i det.
Kutt opp løk, vårløk, paprika og hvitløk i mindre biter.
La grønnsakene surre seg blank i baconfettet
Vend inn bacon, kylling i skiver og hakket persille.
Hei, kunne du prøvd og lage kylling i karri som er litt lik big bite sin i smak? Eller generelt en karri dressing til sandwich?
Det ser så deilig ut , du er sp flink. nydelig kuttet også ! Jeg går på kokk nå Vg2. elsker å lage mat. er p hentet inspirasjon til oppgavene mine på bloggen din også noenganger hehe. 😬😆🙏👍❤️ Takk for gode oppskrifter. Ønsker dere en rektig så fin sommer. mvh Luckyluka.blogg.no
Takk skal du ha🥰En riktig god sommer til deg også😊
Laget den idag og fikk skryt av fruen at den var meget god.
Takk for fine oppskrifter.
Kjempegodt!
Helt enig😋
Kjempe gode oppskrifter du har.
Liker ikke parmesan, kan man da bruke en annen type ost? Mozzarella f.eks?
Mozzarella kan du bruke😀Hadde brukt revet selv om ikke det er ekte. Ca. 50 gram