Et nydelig hvitløksbrød dette. Bruker landbrød fra halvprisdisken (gårsdagensbrød) til dette. Du kan jo selvfølgelig bruke fersk også.
Du trenger
Et landbrød (kan bruke vanlig brød også)
150 gram smør eller margarin
3 fedd hvitløk
3-4 ss finhakket gressløk
SLIK GJØR DU
Romtemperer smør eller margarin
Press hvitløk i smøret og bland inn gressløk. La helst stå i 30-60 minutter, så smakene får satt seg litt
Finn fram brødet. Kutt brødet på tvers og langs, men ikke helt igjennom. Det skal henge fast i bunnen. Rutene skal være ca. 2•2 cm
Smør hvitløkssmøret på hele brødet. Få det ned i alle sprekker også
Stek brødet på 200 grader i ca. 8-10 minutter
La det avkjøle litt før servering. Dryss gjerne over litt persille eller gressløk.
2 kommentarer
Nå fikk jeg vann i munnen, og kommer garantert til å prøve dette 😋 Ha en fortsatt fin torsdag 🥰
Takk det samme😀