Glad i lasagne? Da vil du elske denne suppen. Her har du alle de deilige smakene fra lasagnen samlet i en skål. Denne ble populær både hos ungdommen og oss voksne rundt middagsbordet.
Ingredienser
(til 4 personer)
400 gram kjøttdeig
150 gram pastaplater eller valgfri pasta
1 løk
2 fedd hvitløk
1 liten rød paprika/0.5 stk stor
1 boks hakkede tomater (med oregano og basilikum)
1.5 ss tomatpuré
1 liter utblandet oksebuljong
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts basilikum
1 ts rosmarin
Revet mozzarella
Frisk basilikum
Olje til steking
Salt
Pepper
Creme fraîche
Slik gjør du
Ha olje i en gryte. Stek kjøttdeigen i oljen
Tilsett oppkuttet løk, hvitløk og paprika. Bland sammen.
Bland inn tomatpuré og krydder (ikke salt og pepper)
Ha i hakkede tomater og halvparten av oksekraften. La småkoke i 10 minutter. Ha i mer kraft etter hvert som det koker litt inn.
Del opp lasagneplater. Du kan bare knekke de i mindre biter om du ønsker. Jeg bruker farfalle istedenfor. Syns det ser penere ut.Ha pastaen i gryta og la gryta småkoke til pastaen er al dente.
Smak til med salt og pepper. Ev. mer av de andre krydrende om du syns det trengs.
Server suppen med revet mozzarella, crem fraîche og frisk basilikum
meste av du legger utnå tror jeg du har lagt før😀
skjønner du har det travelt med bake boken din
dette ser godt ut, om du har lagt denne ut tidligere spiller ingen rolle. det kommer sikkert nye lesere hele tiden. Tusen takk for mange gode oppskrifter 🤗